KIA E-NIRO

Otkrijte svijet pametne udobnosti i izuzetnih osjećaja. Novi Kia e-Niro nudi trenutno ubrzanje, jednostavno punjenje i velik domet. I sve to s nultom emisijom. Održiva vožnja nikad nije nudila takav užitak. 

E-NIRO

Ako su vam odgovornost za prirodu, strast prema vožnji i lični stil jednako važni, mi imamo pravi odgovor za vas. To je Kia e-Niro, potpuno električna zvijezda nove mobilnosti koja je jednostavna za upotrebu kao i punjenje mobilnog telefona! Zapanjujući Kia krosover, opremljen sa mnogo komfora, najnovijom tehnologijom i izuzetno moćnom baterijom, vodi vas do najzabavnije vožnje bez emisije štetnih gasova – i u budućnost! Model e-Niro, koji skriva snažnu bateriju od 64 kW, možete voziti čak 455 kilometara sa jednim punjenjem u WLTP kombinovanom načinu vožnje. Ovaj sjajni domet gotovo da nema premca među e-vozilima i pruža Vam bezbrižnu vožnju bez potrebe da uvek razmišljate o sledećem punjenju. Pored toga, putovaćete uz zadovoljavajući osećaj, jer nećete emitovati CO2 u vazduh!

godina proizvodnje

MAKSIMALNA BRZINA

SNAGA (kW)

Novi Kia ceed model možete pogledati sa svih strana. Model e-Niro, koji skriva snažnu bateriju od 64 kW, možete voziti čak 455 kilometara sa jednim punjenjem u WLTP kombinovanom načinu vožnje. Ovaj sjajni domet gotovo da nema premca među e-vozilima i pruža vam bezbrižnu vožnju bez potrebe da uvijek razmišljate o sljedećem punjenju. Pored toga, putovaćete uz zadovoljavajući osećaj, jer nećete emitovati CO2 u vazduh! Elektronička parkirna kočnica je jednostavna i udobna – samo pritisnite gumb da biste je otpustili. Za otpuštanje kočnice jednostavno uključite automobil.

Nova zvijezda

Sistem za sprječavanje naleta (FCA) sa zaštitom za pješake / bicikliste upozorava vas i automatski koči ako ne reagujete kada se otkrije opasnost od sudara. Radar i kamera otkrivaju potencijalne opasnosti na putu vozila, uključujući pješake, bicikliste i automobile.

Radarski tempomat koristi radar za podešavanje brzine i udaljenosti do vozila ispred. Ako vozilo ispred ubrzava, Vaš novi e-Niro ubrzava do postavljene brzine. Međutim, ako vozilo ispred usporava, usporava i Vaše vozilo te na taj način održava sigurnu udaljenost

Vožnja u saobraćajnim gužvama sada je lakša i sigurnija: održavanje vozila u voznoj traci sa prilagođavanjem udaljenosti od vozila ispred (LFA) napredni je sistem koji prilagođava ubrzanje, kočenje i okretanje upravljača u odnosu na vozilo ispred. Vaše se vozilo čak automatski pokreće, ako se automobil ispred vas pokrene u roku od tri sekunde od zaustavljanja.

Prazna baterija? Bežičnim punjenjem u posebnoj ladici na središnjoj konzoli napunit ćete vaš telefon dok ste i dalje fokusirani na cestu koja je pred vama. Nema posla s kablovima i punjačima!

Ostali Kia modeli

Ceed Sportswagon

XCeed

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja