Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

Jedinice napajanja – faza B.

U globalnoj industriji su pouzdanost i performanse ključni, a Cummins jedinice isporučuju se kao gotovi mehanički paket snage koji isporučuje obrtni moment koji sadrži najnovije Stage V motore, sistem hlađenja i dodatnu opremu.

Pregled:

Sada s više od 70% svake energetske jedinice koja je prethodno odobrena za ugradnju, jednostavan proces integracije štedi naše kupce vremena i resursa. Svaka Cummins jedinica za napajanje uključuje: motor Cummins Stage V / Performance Series, pojedinačni modul za naknadnu obradu (F3.8 ™ – L9 (), hladnjak, crijeva, pročistač zraka, sistem hlađenja, nosač

Cummins napajanja su prilagodljiva, a sistemi za naknadnu obradu mogu se montirati ili demontirati, ovisno o zahtjevima kupca. Od konstrukcije do rudarstva, Cumminsovi agregati imaju globalne performanse u kritičnim aplikacijama. Kao najveći svjetski neovisni proizvođač motora, Cummins radi na tome da osigura da naše jedinice budu u potpunosti optimizirane za radni ciklus opreme naših kupaca – bilo da je riječ o upotrebi drobilice, sita, bušilice ili pumpe.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Jedinice napajanja – Faza V.

Snaga: 75 – 503 kW

Obrtna sila: 601 – 2779 N/m

Certifikacija: Faza V

Cummins jedinice za napajanje su prilagodljive i sistemi za naknadnu obradu mogu se obezbediti montirani ili demontirani, u zavisnosti od zahteva kupca. Čiste, efikasne, pouzdane i izdržljive, jedinice napajanja Cummins.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja