Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

ISX15 aplikacije za usluge bunara (EPA 2010)

2010 Cummins ISX15 EPA pruža vrhunske vozačke performanse, istovremeno poboljšavajući vodeću ekonomičnost goriva. Uz to, postiže razinu od gotovo nula emisija bez žrtvovanja pouzdanosti ili trajnosti koje očekujete od Cumminsovog motora.

Sve glavne komponente i sistem dizajnirao je i izradio Cummins za potpunu kontrolu kvaliteta, nadovezujući se na dokazani motor s potpuno integriranom elektronikom. Poboljšani, precizniji sistem klimatizacije smanjio je ograničenja, pomažući u optimizaciji performansi.

Rezultat je da će vlasnici kamiona klase 8 postići i do 5% više kilometara po galonu sa ISX15. Pored toga, intervali održavanja su nepromijenjeni u odnosu na prethodne godine. Dakle, ISX15 će pružiti najniže operativne troškove bilo kojeg motora u svojoj klasi.

Za vrhunsku ekonomičnost goriva, jake performanse, dugotrajnost i izuzetnu pouzdanost, imate sve razloge da navedete ISX15.

Za više informacija posjetite: cummins.com

ISX15 aplikacije za servisiranje bunara

Sve glavne komponente i sistem dizajnirao je i izradio Cummins za potpunu kontrolu kvaliteta, nadovezujući se na dokazani motor sa potpuno integrisanom elektronikom. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 298 – 447 kW

Obrtna sila: 1966 – 2779   N/m

Certifikacija: EPA 2010

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja