Specijalni proizvodi

Gumene komponete po meri

Gumene komponente mogu biti posebno dizajnirane da zadovolje vaše tačne potrebe pomoću kompjuterizovanog visoko preciznog rezanja vodenim mlazom. Mogu se izraditi na osnovu inženjerskih crteža ili obrnuto dizajniranih na uzorcima.

Karakteristike: Za sve vrste industrijske i komercijalne upotrebe, jedinstveni proizvodi izrađeni prema vašim specifikacijama, izrađeni od posebne gume.

Prilagođene komponente koje proizvodi Dunlop mogu se proizvesti koristeći širok spektar gumenih materijala, uključujući:

1. Dunlop AA gumene folije otporne na habanje proizvedene strogo u skladu s međunarodnim standardima DIN 7715. Dostupne u 60º Shore A i 40º Shore A u rasponu debljina od 3 mm do 40 mm.

2. Gumeni lim debljine 3,5 mm otporan na kidanje sa slojem jezgre od poliestera / najlona. Na jednoj strani ima otisak tkanine kako bi se spriječilo klizanje i glatku površinu na poleđini.

3. Protuklizna guma “Rufftop” profilisana dostupna je u debljinama od 10 mm i 6 mm.

4. Super jezgra ojačana guma u rasponu od 6-slojne debljine 2 sloja do 17-mm 4-sloja.

5. Ojačana tkanina od gume, napravljena da zadovolji specifične zahtjeve, uključujući ulje, masti i masti, agresivne kemikalije, toplinu i vatru.

Dunlop nudi gumene jastučiće i jastučiće protiv vibracija i protukliznosti za značajno smanjenje buke, vibracija i klizanja za ugradnju postrojenja i mašina opšte namjene.

Dostupni u debljinama od 1 mm do 25 mm, mogu se koristiti za širok spektar primena, uključujući: transportere, kompresore, klima uređaje i frižidere, ventilatore, pumpe, generatore, prese, tokarilice, bušilice i još mnogo toga.

Gumene brtve – Izrađujemo brtve i brtve po mjeri koristeći vrhunsku SBR Dunlop gumu na obali od 40º Shore A i 60º Shore A. Možemo proizvesti gotovo svaku gumenu brtvu u malim ili velikim količinama, prema vašem dizajnu i specifikacijama.

Dunlop Ultima folije od gume mogu se koristiti za brojne primjene, uključujući antistatičke sigurnosne premaze, zvučnu i prašinsku izolaciju, brtve cijevi pod niskim pritiskom, brtve, razvodne trake itd. klase mehaničkih svojstava i otpornosti na habanje.

Prednost svih Dunlopovih proizvoda od gume “Made in Netherlands” je u tome što su svi potpuno antistatični (ATEX 94/9 / EC) prema EN / ISO 284 i otporni na ozon i UV zračenje prema EN / ISO 1431 (50 pphm , stres 20%, 96 sati bez pucanja) kako bi se izbjegao prerani kvar uslijed pucanja i propadanja guma. Za više informacija o ovim temama posjetite našu web stranicu ili pitajte svog Dunlopovog predstavnika.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja