Filteri za pročišćavanje goriva

Uz sve veće zahteve za kontrolom emisija i ekonomičnošću goriva, proizvodi za filteriranje goriva Cummins Filtration pružaju kritičnu zaštitu komponentama dizelskih goriva kako bi postigli optimalne performanse i pouzdanost.

Fuel Island Filtracija

Za visoke performanse i duži vijek trajanja sistema za gorivo u dizel motorima, presudno je da gorivo ne sadrži nečistoće, posebno kada se koriste nove mješavine ULSD goriva i biodizela.

Cummins Filtration nudi prvu liniju obrane na spremniku za gorivo kako bi osigurao da čisto gorivo uđe u sistem motora vašeg motora. Filteri Fleetguard Fuel Island visokih performansi nude vrhunsku zaštitu plus dijagnostički alat za rješavanje problema koji omogućava duže servisne intervale.

Proizvođači goriva opskrbljuju kompanije gorivom na unaprijed određenom nivou čistoće, ali postupci i oprema koji se koriste za zadržavanje i transport rasutih goriva često se ne održavaju na idealnom nivou.

Prednosti filtera Fleetguard za gorivo: Bolje performanse goriva, produžen vijek trajanja sistema za gorivo – uklanja nečistoće prije nego što gorivo uđe u sistem, veća potrošnja goriva s čišćim gorivom, duži intervali servisiranja – ugrađena dijagnostika pokazuje istinske performanse filtera, pouzdanost i svestranost, pouzdani mediji performanse, uključujući StrataPore tehnologiju ™, sintetički medij za finiju filtraciju, plus širok spektar mikronskih svojstava, manometar diferencijalnog pritiska (DPG) naknadno postavlja većinu postojećih glava filtera za gorivo, malo održavanja i lako servisiranje.

Eliminira nagađanja o održavanju – DPG pokazuje kada je filter uključen i treba ga mijenjati, a smanjuje troškove održavanja.

Fuel Island filtracija

Cummins Filtration nudi prvu liniju obrane na spremniku za gorivo kako bi osigurao da čisto gorivo uđe u sistem motora vašeg motora. Filtri za gorivo Island Fleetguard visokih performansi nude vrhunsku zaštitu plus dijagnostički alat za rješavanje problema koji omogućava duže servisne intervale.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja