FORD TRANSIT 

Novi Ford Transit najveći je furgon u klasi. Zahvaljujući širokom izboru karakteristika, kao što su izbor međuosovinskog razmaka, kabina, visine krova, motora i mnogih drugih stavki, u mogućnosti ste da potpuno prilagodite vozilo Vašem poslovanju. 

TRANSIT 

Svaki milimetar novog Ford Transita osmišljen je kako bi Vam pomogao u Vašem poslovanju. Ovaj model je najizdržljiviji i najjači furgon do sada. Spoljašnji dizajn ostavlja upečatljiv, savremen utisak. Aerodinamika je poboljšana, kao i ekonomičnost odnosno potrošnja goriva. Sa druge stane, unutrašnjost novog Transita je stilizovana i udobna, kako biste se osećali kao da ste u Vašem privatnom automobilu.

Spoljašnji dizajn novog Ford Transita je takođe funkcionalan. Poboljšana aerodinamika smanjuje troškove goriva, a svetla visoke tehnologije omogućavaju bolju vidljivost. Delovi vozila su dizajnirani tako da ih je lakše održavati i zameniti, što doprinosi smanjenju troškova.

godina proizvodnje

MAKSIMALNI UTOVAR (KG)

SJEDIŠTA

Ford Transit Connect model možete pogledati sa svih strana. Spoljašnjost vozila, koja je oblikovana u skladu sa Fordovim kinetičkim dizajnom, ima svoju namjenu, ali i stil. Primjera, vozilo ima poboljšanu aerodinamičnost za bolju potrošnju i visokotehnološka svijetla za bolju vidljivost. Sastavni dijelovi napravljeni su tako da se lako mogu popraviti i zamjeniti, što smanjuje troškove. Široki spektar boja za spoljašnji izgled automobila pomoći će da se stvori pozitivan utisak o Vašem preduzeću i biće odgovarajuća pozadina za bilo kakav natpis, koga eventualno namjeravate dodati.

Sposoban za najteže poslove

Kabina je namjenski napravljena kako bi Vam pomogla u profesionalnom životu. Ako izaberete, na primjer, duplo suvozačevo prednje sejdište, središnje sjedište iz Trend serije sadrži dvosjed i sto koji je dovoljno velik da na njega možete odložiti laptop ili A4 blok-papir. Takođe su uključeni: skriveni skladišni prostor ispod suvozačevog sjedišta sa kapacitetom od 93 litara; skriveno skladište u ploči sa instrumentima dizajniran za Vaš mobilni telefon ili MP3 player / iPod (uključuje 12-V utičnicu); kutiju za rukavice u koju možete staviti dokumente A4 formata i naravno, nekoliko držača za čaše i držač za bocu.

Ford SYNC sa AppLink i sistemom Emergency Assistance omogućava Vam upravljanje muzikom i korištenje mobilnog telefona jednostavnom glasovnom naredbom. Glasovne naredbe možete koristiti za odabir pjesama sa USB-a ili MP3 player-a/iPod-a, a možete i preneti muziku sa Vašeg mobilnog telefona putem Bluetooth-a.

Senzori za mjerenje udaljenosti pri parkiranju pomažu Vam da odredite udaljenost između Vašeg automobila i bilo koje prepreke ispred ili iza vozila. Kada se otkriju prepreke, uključuje se zvučno upozorenje čija se učestalost povećava približavanjem prepreke.

Na raspolaganju Vam stoji širok raspon ugrađene multimedijske opreme, uključujući, između ostalog, audiovizualni sistem koji podrazumijeva radio, čitač CD-a, USB priključak, premium zvučnike, multi-funkcionalan ekran, navigaciju za cijelu Evropu i Ford SYNC sistem sa AppLink-om i sistem za pomoć u hitnim situacijama.

Lako je oštetiti bočna spoljašnja ogledala kada vozite u tijesnim prostorima ili ste parkirani u uskoj ulici. Da bi se to izbjeglo, uz doplatu možete izabrati električna sklopiva ogledala koja se sama okreću prema unutra jednostavnim dodirom dugmeta.

Zadnja vrata sadrže 360-stepensku izolaciju kojom se smanjuje buka, osigurava zatvaranje vrata i izbijegava ulazak vode u teretni prostor. Zavisno od modela vozila, postoji mogućnost da se vrata otvore prema bočnim stranama vozila i da su zaključana u otvorenom položaju od 90 stepeni. Na donjoj ivici vrata reflektujuće naljepnice daju znak drugim vozačima da su vrata otvorena. U teretnom prostoru su postavljene sijalice daleko jače od prethodnih modela koje sada dolaze kao standard. Ukoliko želite, u dodatnoj opremi postoji i mogućnost instalacije ultra jakih LED svetla. U vozilu ove veličine, to je pametna i izrazito praktična funkcija.

Traži više uz Transit

Vozilo sadrži širok spektar tehnologija i promišljenih sadržaja. Jednom kada kada ga isprobate, nećete više znati kako ste ikad živeli bez njih. Sjedište vozača je u potpunosti prilagodljivo, kao i volan; tako ćete najlakše pronaći idealan položaj u vožnji. Opremljeno je sa integrisanim naslonom za ruke, u sklopu dodatne opreme su dostupni i prilagodljivi lumbalni naslon i grijanjea sjedišta.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja