FORD TRANSIT COURIER

Novi Transit Courier. Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan. Ima jedan od najboljih krugova okretanja u svojoj klasi, tako da lako možete manevrisati u gustom saobraćaju, po uskim ulicama i na tijesnim parking mjestima. Neka vas ne zavara utisak malog izgleda. 

TRANSIT COURIER

Novi Transit Courier spaja savremeni dizajn i udobnost interijera, koje od tako praktičnog i efikasnog komercijalnog vozila možda i ne biste očekivali. Eksterijer furgona je praktičan u jednakoj meri kao što je i elegantan. Na primer, aerodinamični oblik karoserije Transit Courieru omogućava moderan izgled i istovremeno poboljšava njegovu aerodinamičnost, čime se dobija najefikasanija upotreba. Izvanredna visokotehnološka svetla omogućavaju bolju vidljivost, a i sa prednje i sa zadnje strane dobro su zaštićena sa novim oblikom branika. Zaobljeni prednji uglovi štite od udaraca i ogrebotina u uskim prostorima. 

godina proizvodnje

MAKSIMALNI UTOVAR (KG)

SJEDIŠTA

Novi Ford Transit Courier model možete pogledati sa svih strana. Pričvršna mjesta za teret, koja su namještena na bočnim stranama, olakšavaju pristup do utovarene površine i u skladu su sa standardima DIN i ISO. U visini struka i ramena dostupna su i dodatna sidrišta koja su ugrađena u strukturu vozila, a nosivost svakog iznosi 30 kg. Zbog gumenih patosnica lakše se održava čistoća u kabini, a čvrsta podloga za teret lako može zaštititi Vašu utovarenu površinu kao i Vaš kombi od udaraca i ogrebotina. Dobro osmišljen dizajn pomaže da smanjite troškove. Na primjer, višedijelni zadnji branik, bočna zaštita karoserije i domišljato postavljena prednja i zadnja svijetla, spriječavaju ili što je moguće više smanjuju štetu nastalu usliježed nezgode.

Prostor za razvoj biznisa

Kombinacija dobro smišljenog dizajna karoserije, naprednog sistema upravljanja i precizno umjerene vozne dinamike, doprinose izuzetnom iskustvu vožnje za volanom Transit Couriera. Vrhunske tehnologije doprinose sigurnijoj vožnji i pojednostavljuju život, dok drugi sistemi omogućavaju izuzetno malu potrošnju goriva. Ako tome dodamo i izvrsno rukovanje, inače karakteristično za male automobile, možda ste upravo pronašli pravo komercijalno vozilo za svoj posao.

Niz naprednih tehnologija, koje su ugrađene serijski ili su na izboru kao deo dodatne opreme, omogućiće Vam lakši, produktivniji i manje stresan radni dan. Veliki deo tih tehnologija ima i sigurnosnu funkciju, kako za Vas, tako i za Vaš dragocenu investiciju: automobil.

Zadnja kamera za pomoć prilikom vožnje unazad pokazuje na ekranu ugrađenom u retrovizoru sve što se nalazi iza Vas, a uključuje se automatski, kada izaberete vožnju unazad. Sistem pokazuje i virtualne linije putanje vozila, i tako Vam pomaže da parkirate na malom i uskom parking prostoru. Senzori za mjerenje udaljenosti pri parkiranju pomažu Vam da odredite udaljenost između Vašeg automobila i bilo koje prepreke ispred ili iza vozila. Kada se otkriju prepreke, uključuje se zvučno upozorenje čija se učestalost povećava približavanjem prepreke.

Tempomat, zajedno sa prilagodljivim sistemom za ograničavanje brzine, pamti odabrano ograničenje brzine Vašeg kombija. Osim što štedi gorivo, smanjuje mogućnost prekoračenja brzine i kao i svi tempomati, održava odabranu brzinu, čineći vožnju opuštenijom, naročito prilikom dugih putovanja i vožnje po autoputu. Sinergija pametnog, modernog dizajna i tehnologija koje su u službi ispunjavanja Vaših potreba, čine novi Transit Courier izuzetno ekonomičnim komercijalnim vozilom, poput neke praktične i udobne kancelarije na točkovima.

Vaš auto je prepun mudro osmišljenih prostora za odlaganje i spremanje, kao svaki dobar radni prostor. Središnja ploča uključuje prostor za mape u veličini A4, tako da Vam one uvek mogu biti pri ruci. Dodatnu sigurnost nudi i skladište ispod sjedišta u koji možete sigurno spremiti laptop. Prednja vrata takođe nude izvrsnu iskoristivost prostora, jer imaju držače za 1,5-litarsku i 0,6-litarsku čašu, kao i primjereni držač za sitan novac na vozačevoj strani.

Zahvaljujući Easy Fuel sistemu u Vaš kombi je praktično nemoguće sipati pogrešnu vrstu goriva jer pogrešna mlaznica jednostavno neće odgovarati.  Pregrada sa sklopivom mrežom omogućava prevoz tereta do 2,59 m, a istovremeno i štiti vozača od tereta koji je naslonjen na sklopivo suvozačevo sedište. 

Kompaktnost na prvom mjestu

Nova sjedišta su snažna i ergonomski oblikovana, i nude najbolju moguću podršku. I njihov položaj je osmišljen tako da su svi volanki elementi kao i prostor za odlaganje budu nadohvat ruke, uključujući. Široki spektar boja za spoljašnji izgled automobila pomoći će da se stvori pozitivan utisak o Vašem preduzeću i biće odgovarajuća pozadina za bilo kakav natpis, koga eventualno namjeravate dodati.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja