FORD S-MAX

Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji  Ford S-MAX jedan je od najinovtivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Bez obzira na to da li više volite aktivni životni stil ili dajete prednost porodičnoj udobnosti, upravo ste našli automobil koji je kao stvoren za Vas. Nudi Vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba. 

S-MAX

Inteligentni pogon na sva četiri točka AWD može nesmetano menjati raspodelu pogonske snage motora zavisno da li vozite po vlažnoj, suvoj ili zaleđenoj površini. Prema potrebi šalje više snage u prednje ili u zadnje točkove. Rezultat je bolje upravljanje i potrošnja, jer sistem zadnje točkove pokreće samo u slučaju potrebe. Fleksibilni sistem sjedišta pruža komforan prostor za pet ili čak sedam osoba, pri čemu mogućnost samostalnog spuštanja sedišta u drugom i trećem redu nudi nebrojeno mnogo različitih konfiguracija. Sjedišta u drugom i trećem redu mogu se spustiti jednim pritiskom na dugme i time u trenutku stvoriti mjesto za prtljag.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Praktičan, ali i sofisticiran

Dovoljno je pritisnuti dugme i roletna na električno upravljanje podiže se kako bi kroz panoramski krov u kabinu propustila prirodno dnevno svjetlo. Posebni refleksni sloj na staklu pri tome osigurava da se unutrašnjost ne pregreva, istovremeno Vas štiteći od štetnih UV zraka. Vaše saputnike će tokom lepog vremena sigurno razveseliti prelep pogled na nebo.

Zahvaljujući poboljšanoj generaciji multimedijskog sistema Ford SYNC 2 sa ekranom na dodir možete Vaš mobilni telefon bežično spojiti sa upravljačkom pločom. Muzikom ili telefonom, navigacijskim sistemom i klimatizacijom možete upravljati jednostavnim glasovnim naredbama ili preko 8″ ekrana na dodir u boji na kome možete gledati svoje fotografije. Budući da ovaj materijal sadrži pregled osobina novog vozila Ford S-MAX, neki navedeni elementi mogu biti deo standardne opreme u svim verzijama modela, dok ostali mogu biti dostupni uz doplatu ili samo u izabranim ograničenim verzijama.

Pametni sistem pogona na sva četiri točka (AWD) može odmjeriti koliko prijanjanja, koliko ravnoteže u vožnji kroz krivine i koliko odaziva treba automobilu na mokroj, suhoj ili ledenoj podlozi, odnosno na promejnjivom terenu. Ova inteligentna tehnologija može preusmjeriti pogon na prednju ili zadnju osovinu, zavisno od uslova na putu. Ovaj sistem sa »okretajem na zahjtev« ima odličnu upravljivost i još veću efikasnost.

Električni servo upravljač (EPAS) automatski prilagođava svoje djelovanje brzini i uslovima na putu. Kod vožnje pri manjoj brzini ili pri parkiranju, sistem se brine da lakše okrećete volan, čime osigurava veću agilnost, a pri vožnji u višim brzinama (npr. na autoputu) upravljanje postaje teže tako da Vam na taj način daje više kontrole i samopouzdanja.  Inovativni sistem EPAS, sada i s nadzorom protiv proklizavanja, u obzir uzima i bočni vjetar kao i ostale parametre vožnje, dok aktivna pomoć protiv pomjeranja volana smanjuje neželjene vibracije na volanu.

Elegantno raznolik S-Max

 Naši dizajneri su kreirali paletu boja, materijala, uzoraka presvlaka, površina i dekoracijskih materijala zahvaljujući kojima novi Ford S-MAX u potpunosti oduševljava.  U unutrašnjosti je svaki detalj, svaki šav, svaki komad tkanine i kože savršeno precizno obrađen. Prefinjeno usklađeni uzorci boja sedišta, presvlaka i vratnih obloga upotpunjuju moderni dizajn vozila.

Svi S-MAX modeli

S-MAX Zetec

S-MAX Titanium

S-MAX ST-Line

S-MAX Vignale

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja