FORD RAPTOR

Potpuno novi F-150 izrađen je namjenski od temelja – redizajniran da bude najteži i najproduktivniji F-150 ikad. Spoj premium mišiće sa fino podešenom inteligencijom i dizajnom. Zvijer s mozgom. Neumoljivo žilavo tijelo visoke čvrstoće, od vojne legure legure aluminijuma i čelični okvir visoke čvrstoće testiran s novom tehnologijom.

F-150 RAPTOR

Potpuno novi enterijer F-150 stavlja produktivnost u prvi plan. Dakle, koristite svoje vozačko sjedalo poput uredske stolice, s dostupnom unutrašnjom radnom površinom, standardnim SYNC® 4 i dostupnim 12-inčnim zaslonom za produktivnost.

Od svog hrabrog, čvrstog, vojnog tijela, od legure aluminijuma, pa sve do čeličnog okvira, u potpunosti kutiranog, sa čvrstom kutijom, testiranog na mučenje, potpuno novi F-150 upravlja onim što vam posao zadaje. Čvršći je i pametniji nego ikad prije, s alatima koji su vam potrebni za rad na licu mjesta. Dostupni Pro Power Onboard, dodatna vezanja i novo dostupna radna površina zadnjih vrata podižu vašu produktivnost na novi nivo.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA utovar (kg)

potrošnja (l/km)

Ford F-150 Raptor model možete pogledati sa svih strana. F-150 je napravljen da se zaprlja. Birani režimi vožnje pomažu vam da zadržite kontrolu nad raznim terenima i u lošijim uvjetima. Pregledajte stazu koja slijedi i prebacite se na Normalno, Ekološko, Sportsko, Vuča / Vuča, Klizavo, Staza, Duboki snijeg / Pijesak, * Blato / Ruts * ili čak Rock Crawl s FX4 terenskim paketom. A sada, s dostupnim 12-inčnim zaslonom za produktivnost, odabirni režimi pogona imaju svoje vlastite avatare i teme koji se prikazuju u vašoj grupi. Svaki od dostupnih načina rada stvara unutarnje okruženje koje odgovara vašoj radnji.

Biraj udobnost i efikasnost

Uz Pro Power Onboard možete pokrenuti svoje gradilište ili kamp. Ova nova, ekskluzivna * dostupna značajka pruža vam mogućnost korištenja vašeg kamiona kao mobilnog generatora. Samo odaberite jedan od tri izlaza – 2,0 kW (dostupan sa opcionim benzinskim motorima), 2,4 kW (standardno sa PowerBoost ™ Full Hybrid motorom) i masivno snažni 7,2 kW (dostupan sa PowerBoost Full Hybrid motorom) – i napajati sve iz luka zavarite na električni roštilj ili onaj 70-inčni televizor u središtu vrata prtljažnika. Može se čak i iz daljine nadgledati pomoću aplikacije FordPass ™, dok vozilo držite u praznom hodu bez ključa.

Bilo da ga vozite za posao ili rekreaciju, F-150 nudi snagu koja vam je potrebna sa svojom moćnom linijom od šest motora, svaki uparen s naprednim automatskim mjenjačem sa 10 brzina.

F-150 je ponovo u svojoj ligi sa novim, ekskluzivnim * dostupnim 3,5L PowerBoost ™ Full Hybrid V6 motorom. Ovaj revolucionarni motor povlači iz kolektivne snage plina i električne energije, jer timski rad završava posao. Testiran je mučenjem, izgrađen je Ford Tough i dom potresnih 430 konjskih snaga i 570 lb.-ft. obrtnog momenta.

 

Nova generacija SYNC® savršen je član posade. Pruža vam potpunu kontrolu nad inovativnom tehnologijom vašeg F-150 i nikada ne stavlja noge na crtu. Dostupno poboljšano prepoznavanje glasa, povezivost zasnovana na oblaku i još mnogo toga donose vam neometano i personalizovano iskustvo vožnje. * SYNC 4 ne prestaje ni dok je naprijed. Budite u prvom planu nove tehnologije s automatskim bežičnim ažuriranjima koja neprestano poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. A ako želite saznati više o svom kamionu, intuitivni digitalni korisnički priručnik dostupan je putem vašeg središnjeg ekrana osjetljivog na dodir. Sadrži dubinske informacije o karakteristikama vozila, prijenosne video zapise s uputama i još mnogo toga.

Potpuno novi F-150 platforma je za sve vaše kućne projekte. Izgrađena od izdržljivih kompozitnih građevinskih materijala i praktičnih detalja, dostupna radna površina vrata prtljažnika olakšava i podržava vaš rad. Ravna površina savršen je prostor za pisanje, mjerenje i rezanje. Zrnato je da izbjegne klizanje i integriran je s funkcionalnim alatima poput ravnala, držača za mobilni uređaj, držača za čaše i spremišta za male predmete. Svaki model F-150 takođe se standardno isporučuje sa džepovima sa stezaljkama i vezicama na zadnjim vratima za zaključavanje vaše opreme i tereta.

Najbolji u klasi

Nema više potpisivanja ugovora na leđima vašeg prijatelja. S novom dostupnom unutrašnjom radnom površinom, vaš F-150 enterijer je ujedno i vaš ured. Postavite mjenjač tako da se stol može preklopiti direktno sa središnje konzole ili, sa sjedalima na klupi, zaokrenite unutrašnju radnu površinu prema sebi i prijeđite na posao. Potpišite dokumente, otvorite laptop ili napravite kratku pauzu za ručak.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja