FORD PUMA

Ford Puma ima niz inovativnih karakteristika dizajniranih da poboljšaju vaše zadovoljstvo u vožnji.  Tu se ubrajaju prilagodljivi tempomat, asistencija pred sudar i evazivna pomoć pri upravljanju, svi budno pazeći na put ispred vas, upozoravajući vas na potencijalne opasnosti.

PUMA

Ne samo sjajno za pogledati, već i pametno. Kabina Ford Puma obavija vas stilskim dizajnom i kožom uređenom profinjenošću. Prednja sjedala uključuju lumbalnu potporu i funkciju masaže za dodatni nivo udobnosti. A detalji u unutrašnjosti svijetle završne obrade podižu osjećaj sofisticiranog stila. Iako mnoštvo pametnih funkcija i inovativnih tehnologija daje vam potpunu kontrolu. Od 12,3 “digitalnog zaslona s instrumentima i naprednog 8” ekrana osjetljivog na dodir, do mnoštva dodatnih usluga i funkcija dostupnih putem vašeg SYNC 3 i ugrađenog modema FordPass Connect – svaki je element dizajniran da vašu vožnju učini što ugodnijom i ugodnijom moguće.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ks)

potrošnja (l/km)

Novi Ford Puma model možete pogledati sa svih strana. Naviknite se na efikasnost. Osmišljen kako bi vam pomogao da izvučete maksimum iz današnjeg modernog života. S inovativnim dizajnom usmjerenim na čovjeka, odvažnim SUV stilom i sofisticiranim hibridnim pogonskim sklopom: Ford Puma ne traži vašu pažnju – tiho je zahtijeva.

Dinamičan dizajn

Ford Puma ima niz inovativnih karakteristika dizajniranih da poboljšaju vaše zadovoljstvo u vožnji. Kao što su odabirni načini vožnje i Ford Co-Pilot360, impresivan skup pomoćnih tehnologija koji zajedno rade na upravljanju ubrzanjem, kočenjem, pa čak i upravljanjem. Tu se ubrajaju prilagodljivi tempomat, asistencija pred sudar i evazivna pomoć pri upravljanju, svi budno pazeći na put ispred vas, upozoravajući vas na potencijalne opasnosti.

Stiglo je novo doba čistijih hibridnih električnih vozila, a Ford Puma utjelovljuje ovaj novi smjer. Nudeći izbor novih naprednih hibridnih benzinskih opcija EcoBoost, Puma motori pružaju izvanredne performanse, zajedno s impresivnom ekonomičnošću goriva i primjetno nižim emisijama CO2 od ostalih konvencionalnih, nehibridnih motora.

Ostani korak ispred uz Puma

Savremeni život često zahtijeva inventivan pristup načinu zauzimanja prostora. S najboljim u klasi beskompromisnim kapacitetom zadnjeg prtljažnika, Ford Puma prihvaća takav način razmišljanja.

Osim stilskog štiha i zapovjedne prisutnosti, Pumina lijepo oblikovana vanjska oprema uravnotežena je s promišljenom funkcionalnošću. Pruža stvarnu svestranost u detaljima svog dizajna.

Svi Puma modeli

Puma ST-Line

Puma ST-Line X

Puma ST-Line X Vignale

Puma ST

Puma Titanium

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja