FORD MUSTANG

Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce.

MUSTANG

Prilikom razvoja novog Mustanga najviše pažnje je usmereno na vrhunske performanse, voznu dinamiku i upotrebljivost opreme. Niz naprednih tehnologija daje vozaču dodatnu sigurnost i samopouzdanje.

 “Novi Mustang predstavlja jedan od najviše iščekivanih automobila svih vremena i mi smo oduševljeni što ćemo omogućiti vozačima u Evropi da iskuse model o kom sanjaju”, rekao je Roelant de Waard, potpredsednik marketinga, prodaje i usluga u kompaniji Ford Evropa. 

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Ford Mustang model možete pogledati sa svih strana. Novi Ford Mustang je opremljen potpuno novim sistemom prednjeg i zadnjeg oslanjanja. Prednje je dobilo na čvrstini i ujedno je postalo lakše, tako da omogućava izvrsnu kontrolu nad točkovima i podiže nivo upravljanja, kontrole i vožnje. Pozadi je implementirano novo nezavisno oslanjanje sa integralnom vezom. Geometrija, opruge, amortizeri i čaure su posebno konfigurisani za ekstremnu sportsku vožnju i evropske puteve. Novi zadnji zglobovi od aluminijuma doprinose smanjenju težine i obezbeđuju dinamičniju vožnju i lakše upravljanje.

Više snage i dopune

Veliki i transparentni instrumenti dominiraju u prostranoj kabini, a arhitektura kokpita preuzeta je iz aviona te obezbjeđuje da vozač dobija sve informacije o vozilu. Prekidači su ergonomski raspoređeni i prijatni na dodir. Širina vozila i novo zadnje oslanjanje ostavljaju više prostora za ramena i kukove putnika, a u prtljažnik mogu da stanu dva kompleta za golf.

Oba 5.0L V8 i 2.3L EcoBoost motora su dostupna sa 6-stepenim manuelnim menjačem. Dodatno je dostupan i potpuno novi 10-stepeni automatski menjač sa SelectShift tehnologijom. SelectShift Vam omogućuje izbor između potpunog automatskog biranja brzina ili ipak ručnog biranja brzina menjačem bez uporabe ručice. Ovaj sofisticiran sistem u isto vrijeme obrađuje mnogo informacija pogonskog sklopa i upravljačke konzole i time Vam omogućuje uzbudljivu vožnju bez napora.

Novi Mustang je opremljen mnogim inovativnim tehnologijama koje pružaju vozaču bolje informacije, više kontrole i povezanosti. Bilo da vozite po krivudavim putevima ili vikendom izađete na stazu, odabirom odgovarajućeg režima vožnje pomoću prekidača na središnjoj konzoli brzo ćete prilagoditi podešavanje kontrole motora i mjenjača, kao i nivo asistencije elektronske kontrole stabilnosti. Mustang je, dakle, osposobljen za svaku priliku.

Novi Mustang dolazi sa Ford SYNC 2 naprednim sistemom povezanosti. Preko ekrana visoke rezolucije, koji je osetljiv na dodir i podržava glasovne komande, on objedinjuje zabavu i informacije te omogućava jednostavan pristup navigacionom uređaju, audio sistemu, klimatizaciji, kao i lako povezivanje sa mobilnim telefonom. SYNC 2 integrisani sistem navigacije pruža split-screen opciju podeljenog ekrana sa detaljnim 3D prikazom.

Nepogriješiv

Izgled, zvuk i vozne karakteristike proizvode takav efekat da će vam se Mustang naprosto uvući pod kožu. On impresionira snagom i sofisticiranom šasijom i spreman je da ispuni očekivanja evropskih vozača u pogledu vozne dinamike. Novi Ford Mustang je opremljen potpuno novim sistemom prednjeg i zadnjeg oslanjanja.

Svi Mustang modeli

Mustang GT

Mustang Mach 1

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja