FORD GALAXY

Potpuno nov Ford Galaxy je automobil koji redefiniše iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smeštaj za sedmoro ljudi. Novi EasyFold sa Power Raise tehnologijom omogućava Vam da preklapate sjedišta gore i dolje pritiskom na dugme. Sa dovoljno prostora za istezanje i opuštanje u dobro opremljenoj i udobnoj kabini, uživaćete u svakom kilometru puta koji pređete.

GALAXY

Posebnost, modernija silueta sa tekućim konturama i svežina detaljno opisuju novi Galaxy inteligentni dizajn. Super tanki farovi, hromirani detalji i zadnji spojler osiguravaju elegantan stil i efikasan rad automobila. 

Unutrašnjost potpuno novog Galaxy-a je opuštajuća, prostrana i sofisticirana. Smatrajte ga svojim utočištem. Inteligentni dizajn stavlja svaku značajku i kontrolu, tehnologiju i stvaranje prostora direktno pred Vas. Upotreba kvalitetnih materijala upotpunjena je posebnom pažnjom na detalje. Možete birati između 9 modernih boja.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Putuj kao u prvoj klasi

Potpuno novi Galaxy dolazi s mogućnošću luksuznog, dvodijelnog, staklenog panoramskog krova koji se ili potpuno rastvara ili se spušta ispod stražnjeg dijela krova da bi unutrašnjost učinio svjetlom i prozračnom. Iako krov omogućuje prodor prirodnog svjetla, solarno reflektirajuće staklo održava hladnoću i štiti Vas od UV zraka. Elektronički upravljani krovni otvor također Vam omogućuje da pokrijete ili otkrijete krov pritiskom na gumb. Ako cijenite kombinaciju vrhunskog kvaliteta, elegancije, ali i savremenog dizajna i vrhunske tehnologije, pređite na potpuno novi Ford Galaxy i budite spremni da putujete.

Luksuzna vožnja sa Galaxy

Inovativni EasyFold sistem omogućava Vam da preklopite svaki drugi red sedišta samo dodirom na dugme. Za vrhunsku praktičnost, EasyFold i Power Raise tehnologija pomaže ubrzanom odlaganju većih predmeta spuštanjem i podizanjem trećeg reda sedišta. Velik broj felni je na izboru kod potpuno novog Galaxy-ja.

Svi Galaxy modeli

Galaxy Zetec

Galaxy Titanium

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja