FORD FOCUS

Novi Focus je kreiran tako da svakodnevno poboljšava Vaše iskustvo u vožnji. Ovaj savremeni automobil donosi mnoštvo naprednih mogućnosti kao što su Ford Co-Pilot360, impresivan niz tehnologija asistencije vozaču koje uključuju i Adaptivni tempomat sa Stop & Go funkcijom. Tehnologija je toliko napredna da ćete se pitati kako ste prije uopšte mogli voziti bez nje.

FOCUS

Savršene linije, elegantan i sofisticiran izgled. Unutrašnjost novog Focusa je udobnija, prostranijaa i elegantnija nego ikada ranije. A sada, Vi i Vas auto možete ostati povezani gde god da ste. Opcioni novi FordPass Connect modem Vam donosi niz neprocenjivih karakteristika kao što su Saobraćaj Uživo, Wi-Fi hot-spot i eCall. Preuzmite FordPass aplikaciju na Vašem pametnom telefonu i na taj način pristupite raznim dodatnim opcijama. Na primer, daljinsko zaključavanje i otključavanje, daljinsko pokretanje (samo vozila sa automatskim menjačem), lokacija vozila i mnogo toga.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Efikasnost u pokretu

Novi Focus je dostupan sa nizom moćnih i veoma ekonomičnih motora, koji su upotpunjeni sa automatskim menjačem od 8 stepena prenosa, ili sa manuelnim menjačem sa 6 stepena prenosa. Spoljašnji dizajn je takodje napravljen tako da stvori oblik koji je sportski i aerodinamican, što poboljšava efikasnost.

Serija pametnih tehnologija nastoji da zaštiti Vas, Vašu porodicu kao i ostale učesnike saobraćaja. Na primjer, aktivno kočenje i asistent za izbjegavanje sudara sa detekcijom pješaka i biciklista može da Vas upozori na potencijalne sudare i čak automatski primjeni kočnice ako ne reagujete na vrijeme.

Prepustite se uz Ford Focus

Potpuno novi enterijer iskorištava svaki kvadratni milimetar svog prostora kako bi Vam doneo najsvestraniji Focus ikada. Ima više nego dovoljno mjesta za glavu i noge i naprijed i pozadi, tako da će se čak i Vaši najviši putnici osećati udobno. U gepeku se nalazi podesivi podni prtljažnik koji se moze podići kako bi Vam pružio skriveni prostor za odlaganje, ili se može spustiti u svrhu povećanja prostora.

Svi Focus modeli

Focus Titanium

Focus Titanium X

Kuga ST-Line

Focus ST

Focus ST- line X

Focus Zetec

Focus Active X

Focus Active

Focus Vignale

Focus X Vignale

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja