FIAT TIPO STATION WAGON

Moderan, elegantan i prostran. Uz sav prostor koji trebate za vas, vaš život i vašu obitelj. Udobnost i karakter kao kod standardnog Tipa, ali sa još više prostora za vašu porodicu.

FIAT TIPO SW

Sav prostor koji će vam ikad trebati – automobil ukupne dužine od samo 4.57 metara modernog, dinamičnog i praktičnog karaktera.

Moderan, dinamični stil: od dnevnih LED dnevnih svjetala (DRL) do velikodušne horizontalne prednje maske vozila sa hromiranim detaljima i sportskom linijom koja se proteže od prednje haube preko krova do zadnjeg spojlera, svaki dio Tipa SW se elegantno uklapa, praktično i u harmoniji u cjelokupnu sliku.

Praktično, ušuškan i komforan za vas I vase saputnike. Čak i za najviše: zato što u Tipo SW može stati 5 osoba visokih 1.85 m u potpunom komforu, sa najvećim prostorom za noge u klasi.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Idealan za vašu obitelj

550 litara prostora lako dostupnog prtljažnog postolja sa niskim pragom utovara, I još rekonstruisani “Cargo box” sistem za maksimalnu fleksibilnost i prostor. Da ne govorimo još o “Flip&Fold” zadnjim sedištima za savršeno ravan tovarni prostor do 1.80 m dužine.Savršena vožnja zaista postoji. Volan, pedale i sedište u savršenoj liniji zajedno čine istinsku ergonomsku vozačku poziciju. I sve je pod kontrolom do nasitnijeg detalja. Fiat Tipo SW nudi pet komfornih, ergonomskih sedišta obloženih tkaninom ili tehno-kožom. Da ne spominjemo prostor za noge najveći u klasi. Tako da vi i vaši bližnji možete gledati svet kako prolazi u potpunom komforu.

Inteligentna energija: Od 1.4-litara benzinskog do 1.6-litara MultiJet II dizel motora, Fiat Tipo SW vam donosi prava rješenja kako bi ste dobili najbolje performanse, sa niskom potrošnjom goriva od svega 3.7 l/100 km. Spokojnost i jednostavnost: sa adaptivnim tempomatom, Fiat Tipo SW drži bezbijedno odstojanje od vozila ispred; i zahvaljujući sistemu “Full Brake Control”, koji koči automatski u slučaju mogućeg sudara, dobijate dodatnu zaštitu za vas I vašu porodicu. Tipo SW voli energetsku efikasnost, zbog čega Uconnect sistem uključuje eco:Drive tehnologiju, koja prati potrošnju goriva i emisije CO2, i preporučuje način vožnje u kojem ćete sniziti obe vrijednosti.

Prostraniji nego ikada

Prtljažnik kapaciteta 550 litara, koji zahvaljujući Magic Cargo Space sustavu možete konfigurirati jednom rukom. Tipo Station Wagon može udobno smjestiti do 5 vrlo visokih odraslih osoba – do 1,87 metara na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima – pružajući svakome dovoljno prostora za laktove. A da ne spominjemo u klasi vodeći prostor za noge.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja