FIAT TIPO HATCHBACK

Treba Vam malo da bi ste dobili puno.Uključujući bogatu standardnu opremu i sav komfor koji možete poželjeti. Moderan i dinamičan stil: od dnevnih LED svjetala do velike prednje maske sa hromiranim detaljima.

FIAT TIPO HB

Moderan i dinamičan stil: od dnevnih LED svjetala do velike prednje maske sa hromiranim detaljima i oštrim linijama koje idu od haube preko krova do zadnjeg spojlera – svaki dio Tipa sa 5 vrata se elegantno uklapa u sveukupan dizajn. Projektovan za maksimalni komfor i za vozača i za putnike. Sa unutrašnjošću u koju glatko staje petoro odraslih sa visinama od 1.85cm, daje svakome potreban prostor.

Ne morate sve da kontrolišete. Sve je već pod kontrolom. Uz novi Tipo 5 vrata, stil i funkcionalnost su već dio paketa. Praktičnost je najveći prioritet Fiat Tipa sa 5 vrata: zato njegov prtljažnik nudi kapacitet od 440 litara koji je vodeći u klasi.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Udobnost za poželjeti

Od 1.4 benzinskog motora pa sve do 1.3 i 1.6. Multijet II dizela, Fiat Tipo sa 5 vrata donosi prave odluke za najbolje performanse, sa potrošnjom od samo 3,7 l/100 km. Sa adaptivnim tempomatom, Fiat Tipo sa 5 vrata održava sigurno rastojanje od vozila ispred, a zahvaljujući sistemu Full Brake, koji koči automatski u opasnoj situaciji – dobijate i dodatnu sigurnost za Vas i Vašu porodicu. Smjestite se u Fiat Tipo HB i doživićete vrhunski tehnološki ugođaj sedmoinčnog Uconnect™ HD tableta.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja