FIAT TIPO 4V

Dodati potpunu serijsku opremu. Dodati prostor za vas i vašu porodicu. Dodati udobnost koja je na vrhu kategorije, zadržavajući veoma nisku cijenu. Sve je to ono što mi pružamo sa Fiat Tipo automobilom.

FIAT TIPO 4V

Limuzina dizajnirana i napravljena prema tvojim potrebama. Sve ono što je potrebno, od praktičnosti do serijske opreme. I sve po nenadmašnoj cijeni. Puno prostora za tebe, za tvoje saputnike i za prtljag. Prava limuzina za svaku potrebu sa svojih 520 litara zapremine prtljažnika.  Uživanje u vožnji je dobilo novu dimenziju. Unutrašnjost je osmišljena i izrađena kako bi se živjelo u potpuno ispunjenom, tehnološki opremljenom i, prije svega, udobnom prostoru za sve. Udobnost unutrašnjosti zahvaljujući prostranosti i pametnim rješenjima: pretinci za odlaganje, automatski klima uređaj, komande na upravljaču i infotainment sistem. Sjedišta presvučena tkaninom i obloge vrata presvučene usklađenom tkaninom, Fiat Tipo sa četvoro vrata je dizajniran tako da pruži maksimalan prostor i udobnost svim putnicima.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (kW)

potrošnja (l/km)

Elegantan izgled

Savršena tehnologija sa intuitivnim i ergonomskim komandama, svaka komanda na dohvat ruke, nikada ne skidajući pogled sa puta. Klima uređaj jednostavan za korišćenje, sa jasnim display-em i intuitivnim komandama. Nema više ometanja: lakoća i neposrednost za slušanje vaše omiljene muzike ili posljednjih vijesti. Perfektni dizajn prednje strane sadrži svjetla za maglu.

Privlačniji nego ikada

Avangardni infotainment zahvaljujući sistemu UConnect: slušaj, pričaj i piši poruke. Sve lako, brzo i intuitivno.  Jasan i prepoznatljiv stil zahvaljujući aluminijumskim felnama od 17 ”. Moderan i ekološki motor odličnih performansi sa potrošnjom koja uvijek zadovoljava.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja