FIAT TALENTO

Sposoban da se adaptira na različite izazove, te da uvijek ponudi savršena rješenja. Svestranost je ključ vođenja uspješnog biznisa. Da li se radi o teretu ili o putnicima, Talento je projektovan za efikasan transport svega, bez gubitka kompaktnosti vozila koja je neophodna u urbanim centrima.

FIAT TALENTO

Fleksibilan i prilagodljiv, lako možete utovariti velike objekte i preko bočnih i preko prtljažnih vrata. Nudeći do 1,2 tone za utovar tereta, sa prostorom za 3 Euro palete još od bazne verzije sa kratkim međuosovinskim rastojanjem i niskim krovom, i mogućnošću utovara dugih predmeta korištenjem CargoPlus otvora ispod putničkog sjedišta, što podržava objekte dužine do 4,15 metara (na primjer, plastične cijevi). Talentov prostrani interijer nudi široki teretni prostor površine do 8,6 m3.
 

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (KS)

BROJ SJEDIŠTA

Fleksibilan i prilagodljiv

Talento može biti i prostrano porodično ili poslovno vozilo za prevoz putnika, sa trećim redom sjedišta i do devet mjesta za sjedenje. Prtljažni prostor je veličine 1,0 m3 u verziji sa kratkim, ili 1,8 m3 sa dugim međuosovinskim rastojanjem.

Agresivan dizajn Talenta odmah pokazuje da ovaj jedinstveni van pripada dugoj liniji radnih vozila kompanije Fiat Professional, namijenjenih za upotrebu i u najtežim uslovima. Veličina Talenta je takva da bi trebalo da se savršeno uklopi i granice svakog grada, dok nudi veliki utovarni prostor da bi iznio potrebe svakog posla.

Talento je kompaktno vozilo idealnih proporcija, sa oštrim linijama u skladu sa ostalim vozilima iz game. Širinom vozila i kutijastim zadnjim krajem jasno daje do znanja da se ovdje radi o profesionalcu po pitanju utovara tereta, dok ostatkom karoserije ističe dinamiku i stabilnost, svakako potrebnu u svakodnevnom radu.

Unutrašnjost Talenta je savršena kancelarija za potpuno posvećene radnike kao što ste vi. Pažljivo je osmišljena da kombinuje udobnost i funkcionalnost, i dolazi da svim standardnim stvarima koje posao čine ugodnim i efektnim.

Uvijek sposoban za brza rješenja

Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na putnu površinu ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. 

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja