FIAT PANDA

Nova Panda je krajnji rezultat pametnih rješenja i inovativnih ideja osmišljenih i razvijenih za one koji traže hitar, okretan i zaista veliki gradski auto. Panda kombinuje izdržljiv dizajn sa detaljima u enterijeru koji će učiniti da Vam bude udobno dok se vozite. To je savršen automobil za gradsku vožnju.

PANDA

Na zakrivljenoj haubi se nalazi elegantna horizontalna rešetka i zaobljeni farovi poput ,,dragulja”, pozicionirani visoko kako bi osvetljenost puta bila veća i kako bi se smanjio rizik od lomljenja. 

Sitni detalji su ti koji daju Pandi stilski karakter – poput riječi ,,Panda” utisnute na instrument tabli i panelima na vratima, i suptilno ubačene u zadnja svetla. Možete se odlučiti za neku od mnogih boja i vrsta enterijera i učiniti da Vaša Panda bude jedinstvena.

Ali, te ublažene konture ne izgledaju samo lijepo. One i poboljšavaju aerodinamičku efikasnost i pomažu Vam da u potpunosti iskoristite prostran enterijer ovog automobila, uz manje prepreka i nepristupačnih dijelova.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Biraj udobnost i efikasnost

Nova Panda je iznenađujuće velik auto.  Pruža Vam sav prostor koji Vam treba i njena fleksibilnost Vam omogućava da je maksimalno iskoristite. Sitni detalji su ti koji daju Pandi stilski karakter – poput riječi ,,Panda” utisnute na instrument tabli i panelima na vratima, i suptilno ubačene u zadnja svjetla. Možete se odlučiti za neku od mnogih boja i vrsta enterijera i učiniti da Vaša Panda bude jedinstvena. Kompaktna ručna kočnica je posebno osmišljena kako bi ostavila mesta ispred i iza poluge tako da Vam kafa i telefon budu na dohvat ruke.

U Pandu smo stavili svakojake uređaje koji će Vam pomoći da se snađete u gradu, uštedite novac na gorivu i koji će učiniti da bez problema birate muziku a da u isto vrijeme budete sasvim bezbjedni. Panda je pun uređaja najnovije tehnologije kakve možete pronaći samo u automobilima više klase. Senzori za parkiranje, klima uređaj, Start&Stop mehanizam za uštedu goriva, Blue&Me™ i TomTom sistem čine vožnju lakšom i prijatnijom.  Radio i MP3 CD plejer dolazi kao standardna oprema u svim verzijama automobila. Ukoliko volite da glasno slušate muziku, Easy i Lounge verzija dolaze sa 6 zvučnika. Pametna tehnologija poput ABS će Vam omogućiti da zadržite kontrolu nad vozilom usljed naglog kočenja, a pojasevi i vazdušni jastuci najnovije generacije su tu da Vam pruže cjelokupnu zaštitu. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) će sprečiti da dođe do nestabilnost vozila u krivinama i teškim uslovima puta.

Osvježen izgled

Zrnasta antracitna ploča daje urbanu atmosferu unutrašnjem izgledu. Novi izgled sjedala odgovara eleganciji sive boje s dinamičnom teksturama pruga. Nova Infotainment na novoj Panda liniji sadrži 7-inčni radio dodirni ekran kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto ™. Povežite svoj pametni telefon sa Uconnect ™ radiom da biste slušali vlastitu muziku ili upućivali pozive bez gubitka fokusa na cesti.

Svi Panda modeli

Panda City Life

Panda Sport

Panda Cross

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja