FIAT FIORINO

Novi Fiat Fiorino predstavlja dobru kombinaciju performansi, jednostavnog rukovanja, udobnosti i pouzdanosti kakvu očekujete od dostavnog vozila. Sa sopstvenim i vrlo originalnim stilom, Fiat Fiorino je 3,86m dug, 1,72m visok i 1,71m širok.

FIAT FIORINO

Sa sopstvenim i vrlo originalnim stilom, Fiat Fiorino je 3,86m dug, 1,72m visok i 1,71m širok. Zbog svojih spoljnih dimenzija Fiat Fiorino se sa lakoćom može izboriti sa svim saobraćajnim uslovima, a dijelom i zahvaljujući činjenici da mu prečnik unutar kojeg se okrene iznosi svega 9,95 metara. Novi Fiat Fiorino ima i prostranu tovarnu površinu zapremine od 2,5m³ ( sa preklopljenim sjedištem suvozača čak 2,8 m³). Unutrašnja dužina Fiat Fiorina iznosi preko 1,5 m (sa preklopljenim sjedištem suvozača skoro 2,5m).

U gradu je od suštinske važnosti biti agilan. Fiorino sa isporučuje sa kompletnom serijom Euro 6 motora, što je i najšira ponuda u ovom segmentu. Diesel MultiJet2 motor karakterišu sjajan osećaj zadovoljstva u vožnji, fantastične performanse, niski troškovi održavanja i ekološka održivost. 

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (KS)

NOSIVOST (KG)

Sinonim za efikasnost i produktivnost

Sa nosivošću od čak 610 kg (uključujići i vozača), novi Fiat Fiorino predstavlja pravu malu revoluciju unutar segmenta malih kombi vozila. Klizna vrata sa veoma niskim tovarnim pragom (527 mm) čine utovar i istovar veoma jednostavnim, a tu pomažu i velika dvokrilna vrata pozadi. Fiat Fiorino ima i šest vrlo praktičnih prstenova koji služe da se teret osigura u vožnji i pregradu koja vozača štiti od eventualnog kotrljanja robe po unutrašnjosti vozila. 

Novi Fiat Fiorino je sinonim za efikasnost i produktivnost; što podrazumjeva niske operativne troškove (potrošnja goriva, dugi servisni intervali i mali troškovi popravki) i odlične osobine elastičnosti. Zahvaljujući svojim motorima, Fiat Fiorino ima sposobnost da izbaci snagu čak i pri niskim brzinama i pod punim opterećenjem. Elektronska kontrola stabilnosti je elektronski sistem koji kontroliše stabilnost vozila u slučaju gubitka snage prianjanja gume, čime se održava kontrola smera.

 

Efikasnost na prvom mjestu 

Lako će se izboriti sa svim saobraćajnim uslovima koji su karakteristični za gusto naseljene urbane sredine. Kabina Fiat Fiorina je svijetla, udobna i sa položajem za vožnju toliko sličnom putničkom automobilu da će vozača za volanom dugo držati u vrhunskoj formi. 

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja