FIAT DUCATO

Fiat Ducato idealan za prijevoz dobara kao i prijevoz putnika. Ducato i Ducato Maxi garantuju najidealnije performanse, maksimalnu fleksibilnost, visoku zapreminu, vrhunsku efikasnost i imaju jedne od najnižih troškova održavanja na tržištu.

FIAT DUCATO

Pod teretnog prostora može se zaštititi jako otpornim pokrovom od iverice, a unutrašnje stranice mogu se pokriti toplinski oblikovanim plastičnim panelima.
Pregrada između teretnog prostora i putničke kabine može biti u obliku panela ili ostakljena s kliznim prozorom. Širina između lukova točkova je 142 cm, što znači da se brzo i lako mogu ubaciti 120 cm Euro palete. Za učvršćenje i držanje tereta na mjestu, sa strane teretnog prostora dostupne su 4 kuke za vezanje, kao i nekoliko točaka za sidrenje na podnici. Teretni prostor dugačak je između 267 i 407 cm i visok od 166 do 217 cm, zavisno od verzije vozila.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (KS)

BROJ SJEDIŠTA

Kombi sa dva reda sjedišta

Sjedište vozača je ekstremno prilagodljivo: možete namjestiti njegovu visinu i lumbalni dio sjedišta, pomaknuti ga nazad i naprijed i namjestiti poziciju upravljača, kako bi sebi osigurali najudobniji i pravilni položaj u vožnji. Sjedište se također može grijati, opremiti dodatnim ovjesom i podesivim naslonom za ruku. Kontrole i pokazivači su na dohvat ruke i mogu se upravljati zahvaljujući novoj ergonomski dizajniranoj armaturnoj ploči sa središnjom konzolom koja uključuje novi integrisani radio, praktični držač tableta i držač za bocu ili, alternativno, veliki pretinac koji se može koristiti za spremanje 15,6” prenosnog računara.

Prostrani pretinac na vrhu koji hladi hranu i pića kada je uključen klima uređaj. U izvedi s klupom za dva suvozača, središnji dio naslona se preklapa kako bi se dobila praktična površina zajedno s držačem za dokumente, kao i dva držača za čaše. Visoko postavljena svjetla: njihov povišeni položaj štiti ih od nehotičnih udaraca Trodijelni branik: u slučaju bilo kakvog oštećenja individualni dijelovi mogu se lako zamijeniti, uz niže troškove popravka u uporedbi s jednodijelnim branikom. Indikator promjene stepeni sugeriše kada promijeniti stepen prenosa za optimalnu upotrebu motora, osiguravajući trenutne uštede u smislu troškova.

Nova dimenzija udobnosti

Razvijen u suradnji s tvrtkom TomTom, te uključuje sve osobine Uconnect Radio sustava, uključujući satelitsku navigaciju kojoj se može pristupiti preko intuitivnog, iscrpnog i efikasnog navigacijskog interfejsa.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja