FIAT DOBLO

Novi Fiat Doblo postavlja nove standarde u svom segmentu. Vodeći je u svojoj klasi u pogledu performansi i funkcionalnosti, nosivosti, niske potrošnje goriva kao i cjelokupne isplativosti upotrebe.

FIAT DOBLO

Dinamičan, elegantan u isto vrijeme i prostran, te zadovoljava potrebe različitih kategorija kupaca. 

Više prostora, naprednija tehnologija i najveća ušteda do sada! Ovo je novi Doblo Cargo – vozilo koje obara rekorde. Provjeren način da unaprijedite svoj posao. Uvjerite se i sami da je nova gama vozila kompletnija nego ikada!

Verzije Standard, Povišeni krov i Maxi su savršene za prevoz robe, dok je Combi idealan za transport robe i ljudi. Tu je i komercijalno vozilo sa kabinom i šasijom koje je prilagođeno Vašim poslovnim potrebama.

Novi Doblò oduševljava i iznutra: tehnologija, funkcionalnost i materijali stvaraju udobnu radnu okolinu koja je savršena za svaki posao.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (KS)

NOSIVOST (KG)

Najveća nosivost u klasi

Prilagodljiv, otporan i praktičan: Novi Doblo Cargo u standardnoj verziji je savršen partner za svaki vid posla. Funkcionalan u svim situacijama, nudi izvanredan kapacitet tovarnog prostora i lakoću utovara. Šest kukica bezbjedno fiksira teret, dok unutrašnja svjetla garantuju dobro osvjetljenje u tovarnom prostoru. 

Fiat Doblo, više nego ekološki automobil. Ponuđeni agragati, benzinski od 1,4 litra, dva dizel Multijet agregata zapremina 1,3 i 1,6 ispunjavaju najstrožije ekološke norme. Start&Stop sistem je dio opreme tako su ostvareni uslovi za ekonomičnu i ekološki prihvatljivu eksploataciju

Dovoljno prostora za sve

Zahvaljujući strategiji “motora za svaku misiju”, Doblò Cargo nudi maksimalne performanse za potrebe različitih profesionalaca i za svaku upotrebu. Njegovi motori, savršeni za gradsku vožnju i za duža putovanja, nude savršene performanse, visok obrtni momenat pri svim brzinama i potrošnju optimizovanu za niske troškove održavanja.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja