FIAT 500X

Evoluirao je i u izgled terenskog vozila uz superioran nivo udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. Odvažan terenski duh za one koji žele pravi terenac sa integrisanim dizajnom Fiata 500 – u 12 ekskluzivnih boja – sa smjelim detaljima terenca.

FIAT 500X

Optimalnu vidljivost garantuju aktivni sistemi koji uključuju ili isključuju različite opcije svetla u skladu sa uslovima osvetljenja i uslovima saobraćaja. Vidljivost je optimalnija zbog korišćenja Xenon tehnologije sa sijalicama koje obezbeđuju bolju vidljivost, prilagođenu prirodi ljudskog oka. Veliki izbor različitih aluminijumskih felni za pravi 500X Off-Road izlged. Krovni nosači na vašem 500X Off-Road omogućavaju da lakše i komfornije putujete. Da vam prtljag ne bude teret, već užitak.

Kvaliteta enterijera Fiat 500X se uočava na prvi pogled. Prefinjeni materijali meki na dodir, trodimenzionalna instrument tabla, pregrade kod mjenjača i veliki paneli na vratima.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Odvažan terenski duh

Pažljivo oblikovan sportski volan, sa mogućnošću zagrevanja, sa kontrolama u vidu 3 kružna elementa i HD TFT ekranom od 3.5” koji daje informacije u realnom vremenu. Pravi terenac se prepoznaje po raznovrsnosti unutrašnjeg prostora: prostrane i praktične pregrade uključujući i rashladnu na instrument tabli i pregrade na panelima vrata. Maksimalna udobnost u ovom segmentu i odlična bočna podrška, koja unaprjeđuje bezbjednost vozača. Takođe postoji verzija sa elektronskim podešavanjem položaja sa 8 opcija.

Drive mood selector: Jednostavna komanda za biranje “stila vožnje” koji ispunjava Vaše potrebe (standardni deo opreme na Pop Star i Lounge modelima): Auto: Optimalna udobnost i potrošnja Sport: Brzo reagovanje i intenzivno zadovoljstvo vožnje All Weather: prilagođeno teškim vremenskim uslovima i klizavom kolovozu. Kontrola kočenja: Sistem signalizira opasnost ukoliko radar i video senzori opaze preveliku razliku brzina između 500X i vozila ispred njega, odnosno potencijalni rizik od sudara.

Svi Fiat 500X modeli

Fiat 500X Sport

Fiat 500X Cross

Fiat 500X Cult

Fiat 500X Connect

Fiat 500X City Sport

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja