FIAT 500L URBAN

Karakteristike ove porodice vozila su još vidljivije u novom 500L. Restilizovan dizajn spoljašnjosti sa legendarnim novim detaljima. Puno prostora za eleganciju ,alternativa dnevna soba na točkovima.

FIAT 500L URBAN

Prostrano, udobno i elegantno višenamjensko vozilo nudi 3,17 kubnih metara životnog prostora, sve to upotpunjeno novim detaljima enterijera.
Novi 500L: smjestite se i krenite na put. Bez obzira na muzički ukus, bićete sretni sa Uconnect™ HD LIVE sistemom i ekranom osjetljivim na dodir od 7 inča. A za slušaoce sa najprefinjenijim ukusom tu je Beats sistem. 

Sa novim modelom 500L tehnologija vam je – bukvalno – na dohvat ruke. Kao i karakterističan izvanredan dizajn, novi volan sa integrisanim komandama pruža vam udobnost da kontrolišete sve glavne funkcije radio i instrument table najmanjim pokretom prstiju.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Bolji nego ikada

Vožnja u rikverc je sada lakša nego ikada. Čim aktivirate mjenjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog 500L.  „Brkovi“, rešetka i LED dnevna svijetla ističu isti legendarni osmijeh kao kod modela 500. Takođe se može vidjeti i porodična sličnost u profilu, sa bočnim lajsnama i hromiranim drškama i detaljima.

Svi Fiat 500L modeli

Fiat 500L Sport

Fiat 500L Cross

Fiat 500L Cult

Fiat 500L Connect

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja