FIAT 500

Duže od 50 godina Fiat predstavlja ikonu stila. Nova generacija Fiat 500 i dalje ide u korak sa modernim i popularnim, ali posjeduje i dozu smjelosti. Nove i smjele konture Fiata 500 kriju sasvim nov enterijer. Privlačniji, elegantniji i prefinjeniji nego ikad prije.

FIAT 500

Toliko je uživanje voziti Fiat 500 da se on prosto osmjehuje. Prednji kraj se šarmantno smješka zahvaljujući pametno osmišljenom braniku koji okružuje elegantnu 3D dizajniranu rešetku. On ne samo da se smiješi, već i namiguje. U ovom slučaju, novi polieliptični farovi pod uglom doprinose šarmantnom karakteru – i boljem osvjetljenju puta. Autentično i zanimljivo osmišljena dnevna LED svetla čine novi Fiat 500 momentalno prepoznatljivim.

Nova hromirana traka stavlja akcenat na branik a u njoj su smještena svjetla za maglu kao i stop svjetla. Potpuno nove, zadnje svjetlosne grupe sadrže stop svjetla, pozadinsko osvijetljenje i indikatore – i dokazuju da je evolucija bitna koliko i revolucija.

godina proizvodnje

MAKSIMALNA SNAGA (ps)

potrošnja (l/km)

Momentalno prepoznatljiv

Fiat 500 smo obukli po najnovijoj modi. Šest dezena Vam omogućava da elegantno, maštovito i zabavno obučete svog Fiat 500. Možete kombinovati dezene i sa određenim bojama karoserije. Nove i smjele konture Fiata 500 kriju sasvim nov enterijer. Privlačniji, elegantniji i prefinjeniji nego ikad prije. Udahnuli smo život novoj inatrument tabli kako bi prihvatila novu tehnologiju koja pomaže prilikom vožnje. Akcenat je na hromiranim detaljima i okruglim kontrolama. Ali novi Fiat 500 ne samo da je lijep, već je i funkcionalan. Lakše se pristupa kaseti za odlaganje sitnica a novi odjeljak u središtu sadrži USB/Aux ulaze i mnogo veći prostor za čašu u koji možete staviti i najveću kafu sa mlijekom.

Hromirani detalji ukrašavaju i novi volan. Inovativni TFT displej od 7″ (po izboru) čini informacije preglednim za vrijeme vožnje. Brzina, broj obrtaja i temperatura su lako vidljivi a indikator za promjenu brzine govori vozaču kad da promijeni brzinu. Takođe, tu je i putni račnunar koji vam omogućava da način vožnje prilagodite u zavisnosti od razdaljine i trenutne potrošnje, itd. Samo stil i ništa drugo. Materijali i tkanine odabrane za enterijer novog Fiat 500 upravo su sišli sa najprestižnijih modnih pista. Živopisni karirani dezen u različitim bojama i koža u novoj boji crnog vina sa plavim detaljima unose duh šezdesetih.

Privlačniji nego ikada

Kada vozite novi 500 zadovoljstvo prilikom vožnje je jedino bitno. Zato je on opremljen najsofisticiranijim sistemima za bezbijednost, informisanje i zabavu – kontrole na volanu, Bluetooth® i Audio streaming, EcoDrive, i Uconnect™ sistemom. Neke od ovih opcija možete izabrati u okviru dodatne opreme.

Svi Fiat 500 modeli

Fiat 500 Sport

Fiat 500 Dolcevita

Fiat 500 Cult

Fiat 500 Connect

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja