Ostali Fleetguard proizvodi

Enviroguard ™ Otvorena ventilacija kartera

Cummins Filtration brine o održavanju čistijeg, zdravijeg i sigurnijeg okoliša. Idući dalje od usklađenosti, proaktivno tražimo poboljšanja proizvoda i procesa i nudimo ekološki prihvatljiviji izbor proizvoda za sve glavne sisteme motora.

Otvoreni ventilacijski sistemi kartera Enviroguard koriste patentiranu tehnologiju za kontrolu kapljica ulja i filtriranje aerosola u karteru kod primjene na dizel motorima. Enviroguard nudi izvanredne konkurentske prednosti, uključujući poboljšane performanse motora, bez zahtjeva za održavanjem ili servisom i dizajn koji traje vijek trajanja motora.

Sistemi Enviroguard pružaju najsavremenije aerosolno filtriranje emisija iz kartera, obično poznato kao puhanje. Blowby je sve veća prijetnja sigurnosti i okolišu. Enviroguard je šest puta efikasniji od konvencionalnih sistema za odzračivanje žičanom mrežom u filtriranju emisija aerosola.

Sustav radi hvatanjem, odvajanjem i spajanjem čestica zraka u ispušnim plinovima i vraćanjem ulja u karter s filtriranim plinovima ispuštenim u atmosferu.

Enviroguard također uklanja neuredne probleme sa kapljicama ulja. Kada plinovi i ulja pod visokim pritiskom iscure oko klipnih prstenova, oni odlaze u atmosferu. Uljna magla privlači prašinu i čestice u zraku, što rezultira nakupljanjem onečišćenja, kako na motoru, tako i na površini ispod njega. Ovo stanje povećava potrebno čišćenje u motornom prostoru i rezultira neugodnim i potencijalno opasnim kapljicama ulja i otpadom iz okoline na autoputevima, parkiralištima, podovima garaža i prilazima.

Tijekom 800.000 kilometara rada, kapljice ulja iz ventilacijskog sustava žičane mreže mogu rezultirati čak dva litra ulja ispuštenog u atmosferu. Sustav Enviroguard smanjuje kapanje ulja na manje od šest žlica.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja