Električni viljuškar 4,0-4,99 t

Električni viljuškar 4,0-4,99 t (četverotočkaš)

Za vučni motor usvojen je međunarodno napredni paralelni aranžman, a mašinu karakteriše tonjenje baterija dizajniranog tipa, što rezultira nižim težištem i boljom stabilnošću cijelog kamiona. Fleksibilni sistem upravljanja, s manjim radijusom okretanja, omogućava okretanje unutar zatvorenog prolaza.

Ergonomski dizajnirani nagibni upravljač malog prečnika nudi dobar osećaj ruke, a sedište se takođe može podešavati napred-nazad, što operateru može pružiti najbolji položaj u vožnji. Zaslon koji se lako vidi nalazi se iznad glave, povećavajući vidljivost i operativnost, a time i veću sigurnost u vožnji.

Karakterizira ga mala buka, ušteda energije i nema emisije izduvnih gasova, sve performanse ovog vozila ispunjavaju zahtjeve ekološke prihvatljivosti. Kontrolori, konektori, utikač za bateriju, prekidač u slučaju nužde i kontrolna ploča poznate marke primenjuju se kako bi se osigurala pouzdana pouzdanost i jednostavan rad.

Glavni dijelovi poput šasije, pogonskog vratila, upravljačke osovine i jarbola konstruirani su s velikom čvrstoćom kako bi se zadovoljili radni uvjeti velike čvrstoće. Prekidač za slučaj nužde je u standardnim specifikacijama koje udovoljavaju evropskim sigurnosnim propisima. Pored toga, postoji zaštita od preopterećenja za elektroniku i hidraulični sistem.

EPB (Electronic Parking Brake), koja ostvaruje inteligentnu parkirnu kočnicu, sa nižim intenzitetom rukovaoca i većom sigurnošću. Mekani sistem sletanja. Kompletna AC konfiguracija uključuje AC vučni motor + AC pumpu; sa boljim performansama cijelog kamiona i dužim vijekom trajanja baterije. Potpuno otvoren poklopac baterije olakšava servis baterije i poklopac kontrolera se lako može otvoriti. Bez četkica, naizmenični pogon bez održavanja značajno smanjuje operativne troškove. Opcija bočno valjanog akumulatora vrlo je pogodna za brzo, efikasno i sigurno i pogodna je za kontinuirane radne uvjete.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja