Električni viljuškar 1,5t

Električni viljuškar 1.5 

Superioran dizajn omogućava jasno mjesto za noge s dobro postavljenim pedalama koje pružaju dovoljno prostora za velika stopala i pomažu vozaču u udobnosti rada. Jednostavna, sažeta instrument tabla smanjuje zbrku, ali daje ključna upozorenja operateru.

Hidraulične poluge mogu se postaviti pored baterije ili na pult, omogućavajući lak pristup sa bilo koje strane. Konvencionalni raspored kabine čini neiskusnog rukovaoca lakim poslom bez dugotrajne obuke. Podesivi upravljač i sjedalo čine rukovaoca ugodnim radnim položajem. Manevriranje Vožnja do zadnjeg upravljača osigurava siguran rad viličara u ograničenom prostoru. Ugao rotacije zadnjeg točka je do 90 stepeni, u poređenju sa istim kapacitetima četvoroosovinskih vozila, radijus okretanja je manji za oko 400 do 450 mm. Brzina vožnje se automatski smanjuje u zavojima. AC motor je jednostavan motor bez četkica, manje održavanja i bolja pogodnost za mokre i eksplozivne uvjete.

Održavanje je jednostavno i jeftino. Zamjena bočne baterije 24V baterija idealna je za dvije ili tri smjene, a bočna zamjena baterije savršena je opcija za brzu zamjenu baterije.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja