Električni viljuškar 14-16t

Električni viljuškar 14-16t (četverotočkaš)

Električni viljuškar sa ključnim dijelovima srodnih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača odlikuju se izvrsnim performansama, pouzdanošću i izdržljivošću, velikom sigurnošću, kao i elegantnim, stabilnim, jednostavnim, ali svijetlim izgledom. Proizvod se može koristiti za širok spektar primena i pogodan je za razne radne uslove, uključujući unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

Pogonski sistem Svjetski poznati motor naizmjenične struje odlikuje snažna snaga, kompletne zaštitne funkcije i ne zahteva održavanje, sa znatno povećanom pouzdanošću i životnim vekom i smanjenim troškovima održavanja i servisiranja; Pogonska osovina teške tereta svjetski poznate marke odlikuje se smanjenjem brzine s dva broja okretaja, pogonom na dva motora, višepločnom kočnicom za mokro putovanje i pomoćnom kočnicom motora, sigurnošću i pouzdanošću, a sustav je potpuno zatvoren, bez održavanja i pogodan za teški uslovi rada.

Hidraulični sistem Sistem je opremljen elektrohidrauličkim proporcionalnim sekcijskim ventilom svjetski poznate marke, tihom zupčastom pumpom, pilot električnom upravljačkom ručicom i motorom naizmjenične struje. Hidraulični sistem osjetljiv na opterećenje smanjuje kontinuirano opterećenje motora pumpe za ulje; način daljinskog upravljanja je jednostavan, lagan i fleksibilan. Dodano je nekoliko tačaka za otkrivanje hidrauličkog pritiska radi pojednostavljenja održavanja i servisnih radova.

Sustav jarbola Duplex jarbol ima povećanu širinu, veću otpornost na uvijanje i širi pogled; krug ulja s dvostrukim kontrolnim ventilima odlikuje se većom sigurnošću. Hidraulično podešavanje širine viljuške je standardna konfiguracija.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja