Električni viljuškar 1.0-3.5t

Električni viljuškar 1.0-3.5t (četvorotočkaš. X serija)

Stabilnost Vučni motori montirani su paralelno, baterije su pričvršćene na dnu okvira kamiona, a udaljenost osovine i stvarna udaljenost kotača se produžavaju, s ciljem poboljšanja točke okretanja upravljačke osovine i skraćivanja udaljenosti prednjeg nadvišenja za izvrsnu stabilnost.

Efikasnost Usvojeni su vučni motor velike snage i brzi prenos. Maksimalna brzina putovanja i gradijent penjanja pri punom opterećenju povećani su na 16,5 km / h, odnosno 20%. Za poboljšanje brzine podizanja usvojen je motor pumpe velike snage s tihim i velikim kapacitetom pražnjenja. Na primjer, maksimalna brzina dizanja od 1,5 tone punog tereta može doseći 420 mm / s. Kompaktnog dizajna, širina kamiona od 2 do 2,5 tone iznosi samo 1180 mm.

Udobnost Dizajnirana na osnovu ergonomije, duži međuosovinski razmak pruža više prostora za noge. Prečnik volana smanjen je na 300 mm. Sjedala se mogu podesiti prema naprijed i nazad, tako da operateri mogu odabrati najbolji vozački položaj. Humanizirani dizajn. Dodan je prostor za pohranu, USB sučelje i drugi.

Sigurnosna LED prednja i kombinirana svjetla pružaju operaterima bolji pogled u bilo kojim okolnostima. Uređaj za zaštitu od preopterećenja za elektroniku i hidrauliku, u skladu sa sigurnosnim specifikacijama.

Održavanje Donja ploča ispod nogu može se rastaviti bez alata, što je pogodno za provjeru i popravak svih motora i sistema za hodanje. Kočiona tečnost se može dodati kada se otvore zaštitni poklopac i poklopac ulja. Potpuno otvoreni poklopci vrlo su pogodni za održavanje motora i regulatora.

Advancement AC kontroleri vrše računarsku kontrolu u putovanjima, okretanju, podizanju, naginjanju i drugim pokretima. Regenerativno kočenje je veća ušteda energije i efikasnost tokom usporavanja kamiona, promjene smjera i vožnje nizbrdo.

Za više informacija posjetite: hcforklift.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja