Gumena matiranja

DUNLOSHEET®

Samo u posljednjih deset godina proizveli smo i prodali više od 500.000 četvornih metara Dunlosheeta. Pružamo potpuno jamstvo za prve tri godine za preuranjeni kvar uzrokovan neispravnim materijalima ili izradom. To uključuje površinsko pucanje i propadanje guma uzrokovane ozonom i ultra ljubičastom bojom. Predviđeni radni vijek u velikoj mjeri ovisi o načinu korištenja i održavanja folije, ali očekivali bismo vijek trajanja duži od 10 godina.

Dunlosheet je izuzetno čvrst i izdržljiv gumeni lim otporan na kidanje od 3,5 mm sa slojem poliestera i najlonske jezgre. Dunlosheet se od tada pokazao idealnim za mnoge druge primjene zaštite, probira, protukliznosti i antistatika u širokom spektru industrija.

Isporučuje se u bešavnim rolama širine 2000 mm na 100 ili 200 metara, Dunlosheet izrađujemo isključivo mi ovdje u Holandiji. Gornji poklopac ima “otisak tkanine”, koji pomaže u sprječavanju klizanja, i glatku površinu donjeg poklopca. Otporan je na životinjski otpad, deterdžente, čišćenje i dezinfekciju pod visokim pritiskom, što ga čini jednostavnim za održavanje.

Kao i svi naši proizvodi od gume, i Dunlosheet se proizvodi u skladu s REACH (registracija, procjena i odobrenje hemijskih supstanci) EC 1907/2006 koji kontrolira upotrebu opasnih hemikalija koje se koriste u proizvodnji gume, uključujući one sa karcinogenom klasifikacijom kategorije 3.

.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja