Gumena matiranja

DUNLOMAT®

Gumene obloge Dunlomat proizvode se isključivo ovdje u Holandiji. Prvobitno je razvijen za tešku stoku u poljoprivrednoj industriji, uključujući štale i stabilne podove i prevoz stoke. Dunlomat se sada koristi za širok spektar primena u širokom spektru industrija. Otporan je na prevremenu razgradnju uzrokovanu zagađivanjem ozonom, izloženost UV zračenju, životinjskom urinu, deterdžentima, čišćenju i dezinfekciji pod visokim pritiskom.

Dunlomat gumene prostirke posebno su dizajnirali Dunlopovi inženjeri za širok spektar industrijske i poljoprivredne upotrebe, uključujući tezge i stabilne podove, kao i za prevoz konja i stoke.

Vrhunske gumene navlake otporne na habanje na jednoj se strani imaju lako otisnuti “otisak tkanine” protiv klizanja i “Rufftop profil” na poleđini koji pružaju udobnost i odličan kapacitet odvodnje. Gumeni pokrivači ojačani su izuzetno jakim i fleksibilnim trupom od poliestera i najlona kako bi se osigurala čvrstoća i trajnost. Dunlomat je dostupan u debljinama od 10 mm (u različitim širinama između 1000 mm i 2000 mm) i 6 mm (širine od 2000 mm). Isporučuje se u bešavnim rolama dužine do 200 metara, otporan je na životinjski otpad, deterdžente, čišćenje i dezinfekciju pod visokim pritiskom.

Za više informacija posetite: dunlopcb.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja