Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

Digital Master Control DMC2000

UL891, IEC 61439-2, CSA 22.2 certificirano, seizmički i CE označeno Novi Cummins PowerCommand® DMC2000 je sistem napajanja koji paralelno radi za jednostavne sisteme napajanja gdje možete upravljati svojim sistemom uz pouzdanost vrhunskog sigurnosnog sistema i grešaka -besplatne performanse.

DMC2000 je unaprijed dizajnirani, unaprijed dizajnirani i skalabilni paralelni sistem upravljanja napajanjem dizajniran za niz jednostavnih sistema napajanja. Uz sveobuhvatnu fleksibilnost dizajna, upravljačku modularnost, poboljšano 7-inčno korisničko sučelje ekrana osjetljivog na dodir i više od 1.200 scenarija otkaza, DMC2000 pruža potpunu kontrolu snage.

Za više informacija posjetite: cummins.com

Digital Master Control 

 DMC2000

Zahvaljujući pametnoj, skalabilnoj i user-friendli tehnologiji Digital Master Control, Cummins je izuzeo složenost iz upravljanja elektroenergetskim sistemom i zamenio je paketom stabilnih, pouzdani i fleksibilni proizvodi. Kao deo Cumminsovog obećanja da ćemo pružiti pouzdanu snagu više od 100 godina, mi smo obavili opsežno testiranje prototipa, te oni pružaju najbolju pouzdanost i performanse u klasi.

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja