Geotehnička bušaća postrojenja

Dando nudi niz kompaktnih, svestranih geotehničkih uređaja koji mogu izvoditi perkusijska i rotacijska bušenja u područjima koja su teško dostupna. Oni se mogu koristiti za širok raspon metoda ispitivanja mjesta, uključujući uzorkovanje prozora, dinamičko sondiranje, SPT, šuplje ubodno izbijanje stabljike, vrtanje i još više. Korišteni u nekim od najpoznatijih svjetskih građevinskih i građevinskih projekata.

Dando terijer

Zauzimajući mali otisak, kompaktna i izuzetno svestrana oprema za bušenje Dando Terrier sposobna je za niz tehnika istraživanja lokacije u područjima s ograničenim prostorom i otežanim pristupom, uključujući poremećeno i neometano uzorkovanje, SPT i dinamičko sondiranje. Postavljena na malu guseničnu jedinicu, oprema se lako transportuje i lako njome manevriše kroz uske prostore, što uzrokuje vrlo malo poremećaja okoline.

Značajke uključuju:

Uznemireno i neometano uzorkovanje, SPT i dinamičko sondiranje, kompaktni dizajn postavljen na gusjeničar, dvodijelni čekić za pražnjenje ugrađen u sklop kućišta za oporavak kućišta i alata za uzimanje uzoraka, sklop jarbola može se odvojiti za daljinski rad, hidraulična nagibna šasija omogućava rad na kosi nagibi do 30 stepeni od horizontale, površina palube s kapacitetom za skladištenje svih potrebnih alata za bušenje, rotirajuća betonska udubljena glava dostupna je kao opcija. Korisno kada beton i asfalt prekrivaju površinu uzorkovanja, 3-cilindrični dizelski motor od 19 KS pruža veću snagu i uglađeniji rad. Jednostavan pristup za lako održavanje, dostupan u rotacijskoj verziji ili opremljen zamjenjivim jarbolima za udarne i rotacijske bušilice.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja