Bušilice za bunare

Dizajnirani da budu žilavi, izdržljivi i vrlo pouzdani, Dandovi uređaji za bušenje vode pružaju sigurnu, čistu vodu u nekim od najtežih svjetskih sredina, gdje se inferiorni uređaji jednostavno neće nositi. 

Dando Duke

Najsuvremenija bušaća mašina Dando Duke može se pohvaliti nizom inovativnih karakteristika za povećanu efikasnost, sigurnost i produktivnost. Dostupan u verziji prikolice i gusenice, može se koristiti za mnoge primene, uključujući ispitivanje lokacije, bušenje plitke vode i istraživanje minerala.

Značajke uključuju:

Montirana na DVSA akreditovanu prikolicu tipa O2 ili teške gusjenice, dostupna je opremljena motorom koji udovoljava zahtjevima emisija u skladu s EU, pneumatski upravljanim sistemom kočenja i nezaštićenom spojkom, kojom se upravlja s kontrolne ploče, nova 2-brzina , beskonačno varijabilni dizajn vitla koji nudi niz impresivnih brzina linije i vučnih performansi, hidraulično vitlo za alat za ručno rukovanje, disk kočnica s finim opterećenjem uključena u sklop diska za podizanje daje rukovaocu finu kontrolu potrebnu za spuštanje teškog alata na tlo i izrada navojnih spojeva alata. Kočnicom se ručno upravlja s kontrolne ploče, prekomjerni uređaj sprečava rukovaoca da uvuče alat u gornju gredu nosača, hidraulični teleskopski jarbol omogućava brzu i jednostavnu ugradnju opreme, kao i izbor visine bušenja, četiri hidraulične stabilizacijske dizalice za lako niveliranje, ugrađeni kompresor i vanjski hidraulični odvod snage omogućavaju brzo povezivanje razne opreme, uključujući zračne alate, putne prekidače, automatske hidraulične SPT čekiće i dizalice u kućištu.

Za više informacija posetite: dando.co.uk

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja