Filteri za podmazivanje

Ulje za podmazivanje je krvotok motora. Važno je smanjiti trenje, hladiti dijelove motora i nositi istrošeni materijal i strane ostatke na filtru. Ako se prljavština koju stvara motor ne filtrira, nakupit će se abrazivni materijal koji će brzo istrošiti pokretne dijelove motora.

Centriguard ™ Filteri za podmazivanje centrifuge

Kako bi se udovoljilo sve strožim ekološkim zahtjevima, dizajnirani su motori kako bi se smanjile štetne emisije ispušnih plinova. Ove projektne promjene mogu rezultirati povećanim nivoom onečišćenja podmazujućim uljem – posebno čađom, što može uzrokovati trošenje mosta ventila i ubrizgavanje goriva, začepljenje filtera, kvarove na ležajevima i stvaranje mulja.

U isto vrijeme, korisnici opreme moraju produžiti intervale ispuštanja ulja i smanjiti skupe zastoje. Filteri za podmazivanje Fleetguard Centriguard Centrifuge nude rješenje za oba ova kritična zahtjeva.

Centriguard centrifugalni filteri koriste rotor i centrifugalnu silu kako bi zadržali mulj koji uzrokuje štetu i vratili čisto ulje nazad u korito.

Jednom kada se odabere i instalira odgovarajuća jedinica, blagodati se mogu ostvariti u dva različita područja: Smanjeno habanje motora – jer jedinica uklanja dodatnu kontaminaciju iznad uobičajenog filtra za podmazivanje, pokretni dijelovi imaju manju izloženost kontaminaciji, a time i manje habanje. Produljeni vijek trajanja ulja – uz manje onečišćenja uljem mogu se produžiti servisni intervali, smanjujući troškove servisa i poboljšavajući vaš krajnji rezultat.

Centriguard ™ filteri

Kako bi se udovoljilo sve strožim ekološkim zahtjevima, dizajn motora je redizajniran kako bi se smanjile štetne emisije ispušnih plinova. Ove projektne promjene mogu rezultirati povećanim nivoom onečišćenja podmazujućim uljem – posebno čađom, što može uzrokovati trošenje mosta ventila i ubrizgavanje goriva, začepljenje filtera, kvarove na ležajevima i stvaranje mulja.

Za više proizvoda pogledajte: cumminsfiltration.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja