Generatori i energetski sistemi

Cummins je svetski lider u opremi za proizvodnju električne energije, uključujući PoverCommand ™ stanje pripravnosti i vrhunske sisteme napajanja. Cummins generatore pronaći ćete svuda gde je potrebno pouzdano napajanje, od bolnica i data centara do bušenja i rudarstva.

C12 D6T za telekom

Ovaj komercijalni Cummins® agregat je potpuno integrirani sistem za proizvodnju električne energije, pružajući optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za standby, Prime Power i Continuous Duty uredske uređaje na udaljenim lokacijama.

Specifikacije:

Motor velike snage – robusni industrijski dizel od 4 ciklusa pruža pouzdanu snagu, niske emisije i brz odgovor na promene opterećenja. Alternator – Izvrsna sposobnost pokretanja motora s malim navojem reaktancije nagiba 2/3, s malim izobličenjem talasnog oblika s nelinearnim opterećenjima. Kontrolni sistem – Elektronska kontrola PowerCommand 1.1 je standardna oprema i pruža potpunu integraciju genset sistema, uključujući automatski daljinski start / stop, prikaz alarma i poruke o statusu. Sistem za hlađenje – Standardni integrisani sistem radijatora, dizajniran i testiran za određene temperature okoline, pojednostavljuje zahteve za dizajn postrojenja sa odbijenom toplotom. Kućišta – Zaštita od vremenskih nepogoda i smanjenje zvuka. Maksimalno 77 db na 1 m pri 100% faktoru opterećenja. Garancija – podržana sveobuhvatnom garancijom i širom distributivne mreže. Daljinski upravljač – spremnik za gorivo od 1000 l, robusna strukturna čvrstoća i jastučište. Prošireni servisni interval – Opcionalni intervali zamjene filtra za gorivo, ulja za podmazivanje i zračnog filtra od 1000 sati. Izvodljivost – Aranžman za dizanje u jednom trenutku za lakši transport. Integrirani ATS – Prekidač automatskog mjenjača i ručni bi-pass prekidač integrirani unutar kućišta generatora.

Za više informacija posjetite: cummins.com

C12 D6T za telekom

Ovaj komercijalni set generatora Cummins® je potpuno integrisani sistem za proizvodnju električne energije, pružajući optimalne performanse, pouzdanost i svestranost za kancelarijske uređaje u režimu pripravnosti.

Vrsta goriva: Dizel

Frenkvencija: 60 Hz

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja