Bušilica na bageru

Dawsonova NOVA mašina za bušenje montirana na bager dizajnirana je tako da preko adapterske ploče prelazi preko ručice bagera i prolazi kroz dovodni i povratni vod koji normalno napajaju kašiku ili dvostruki krug prekidača.

Na izbor su dva modela;

Pogon bušenja EMD-15 pretvorit će ove svrdla u svrhe i male temelje u većini vrsta tla. Funkcija automatskog prebacivanja omogućava pogonu da automatski prebacuje između velike brzine, malog obrtnog momenta i male brzine, velikog obrtnog momenta.

Pogon bušenja EMD-20 pretvorit će te svrdla i male temeljne puževe u većinu vrsta tla. Funkcija automatskog uvlačenja omogućava pogonu da automatski odabere najbolju brzinu bušenja i obrtni moment.

Odabirom odgovarajućeg svrdla u kombinaciji sa silom gomile bagera, EMD će olakšati rad najzahtjevnijih uvjeta. Još jedna prednost EMD-a je što, budući da je postavljen na vaš bager, možete bušiti vertikalne rupe bilo gdje. Idealan je za bušenje kućišta, na željezničkim nasipima, ispod mostova ili u blizini dalekovoda, + bilo gdje s malim visinskim ograničenjima.

Ključne karakteristike

  1. Lako se uklapa u širok izbor bagera
  2. Bušite preko prepreka, ispod niskih mostova
  3. Veliki omjer snage i težine.
    Kompaktan, robustan, pouzdan
  4. Spojen je na mjestu žlice, pomoću protočnih i povratnih vodova

Za više informacija posjetite: dcpuk.com

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja