Motori

Više od 100 godina Cummins motori isporučuju pouzdanu snagu koja će vam pomoći da obavite posao. Cummins motori su proslavljeni najboljim performansama i pouzdanošću u klasi. I stalno podižemo letvicu, maksimalizujući snagu i obrtni momenat, istovremeno optimizujući efikasnost goriva i produžujući vijek trajanja motora.

B6.7 (faza V)

Sve više i manje.

B6.7 je najpopularniji dizelski motor koji je ikad proizveo Cummins. Sada u svojoj četvrtoj deceniji neprekidnog poboljšanja, B6.7 2019 ima dizajn bez EGR-a koji donosi 5 posto više snage i 31 posto više obrtnog momenta od trenutnog modela. Nagrađivani Cummins VGT bo turbopunjač postavlja industrijski standard pouzdanosti i izdržljivosti jer povećava produktivnost opreme. Povećana ekonomičnost goriva i duži intervali održavanja doprinose smanjenju operativnih troškova i nižim ukupnim troškovima vlasništva.

Arhitektura bez EGR smanjuje složenost, poboljšava pouzdanost i smanjuje potrebu za prostorom rashladnog sistema. Više komponenti olakšava instalaciju i održavanje. Uključuju izbor prednjeg ili stražnjeg poklopca poklopca za ulje, opcija motora ili daljinski postavljenog upravljačkog modula motora (ECM) i filtera za održavanje, opciju odvoda snage za zadnji motor ili prednji motor, plus vaš izbor od četiri orijentacije turbopunjača; visoko montirani sprijeda i straga ili nisko montirani sprijeda i straga.

Sistem za naknadnu obradu pojedinačnog modula kombinira doziranje DPF, SCR i uree u jednoj jedinici, što zauzima 50 posto manje prostora i 30 posto manje od prethodnog sistema.

Vlasnici B6.7 takođe imaju koristi od Cummins Connected Diagnostics, tehnologije daljinskog nadzora koja bežično povezuje korisnički motor sa Cumminsovim stručnjacima radi trenutne analize i preporučene radnje kada se generira kôd greške na bilo kom dijelu telematičke opreme.

B6.7 je dostupan sa Cummins Guidanz ™ tehnologijom, koja pruža neprimjetan paket vođen procesom koji pojednostavljuje postupak dijagnoze i popravka, osiguravajući da se na gradilište mogu donijeti pravi dijelovi, alati i podrška kako bi se ubrzali popravci.

Visoka tolerancija na sumpor omogućava OEM-ima da instaliraju B6.7 u opremu koja radi u područjima s ograničenim mogućnostima kvaliteta goriva. Na ovaj način OEM-ovi mogu ispuniti više narudžbi s manje varijabli na proizvodnoj liniji.

Za više informacija posjetite: cummins.com

B6.7 (Faza V)

B6.7 je najpopularniji dizel motor koji je ikada napravio Cummins. Sada u svojoj četvrtoj deceniji neprekidnog poboljšanja, B6.7 za 2019. godinu ima dizajn bez EGR-a koji isporučuje 5 procenata više snage i 31 procenat više obrtnog momenta od trenutnog modela. Čisti, efikasni, pouzdani i izdržljivi, motori Cummins.

Snaga: 116 – 243 kW

Obrtna sila: 746 – 1375  N/m

Certifikacija: Faza V

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja