PRESTIGE

Remex Prestige vam predstavlja prestižne automobile u ograničenom izdanju. Unikatni, snažni, elegantni, sportski automobili za sve vas koji želite najbolje iskustvo i uživanje u vožnji.

RABLJENI AUTOMOBILI

Remex Prestige Vam donosi posebne i rijetke automobile koji su veoma malo rabljeni. Automobili su savršeno očuvani te obzirom na brend i kvalitet samih vozila, nudimo faktički nove automobile koji će bez problema preživjeti svoj procijenjeni vijek.

VRHUNSKA CIJENA

Uzimajući u obzir da su automobili rabljeni, cijena naravno opada. To ujedno znači da dobijate faktički nov automobil za manju cijenu nego da ga naručujete i uvozite. Uz to nudimo automobile koji su rijetko viđeni u regionu.

DOSTUPNI U AUTOSALONU

Svi automobili u Remex Prestige programu su dostupni za posjetu u našem autosalonu u Tuzli. Dođite i uživo se uvjerite u kvalitet, možda se baš vi odvezete u vašem novom prestižnom automobilu.

Prilika

Dostupnih automobila

%

Garancija kvaliteta

 

Prestiž nikad bliži

Remex Prestige program nudi egzotične i neuobičajene automobile. Pošto su automobili unikatni i neobični za naše tržište, nudimo onoliko vozila koliko imamo u autosalonu. To znači da je većina automobila jedinstvena i neponovljiva ponuda koju ne želite propustiti! Neki od brendova koje nudimo uključuju Porsche, Ford Mustang. Mercedes AMG, Jaguar.. Kao što možete vidjeti svi automobili su vrhunskih performansi i kvaliteta, savršeni za one koji istinski vole uživati u vožnji i besprijekornom komforu. Sva vozila su vrlo malo korištena, testirana, te možemo garantovati sigurnu vožnju bez brige o ikakvim tehničkim problemima i komplikacijama. I nakon kupovine vašeg prestižnog automobila, Remex d.o.o. stoji na raspolaganju sa iskusnim timom mehaničara. Posjetite nas u našem autosalonu da bi mogli sebi odabrati vaš jedinstveni i rijetki automobil.

  • Rijetki i unikatni automobili, jedinstvena i jednokratna ponuda,
  • Imamo tim profesionalaca koji vam je uvijek na usluzi i može vam pomoći sa savjetima,
  • Naš cilj je vaše zadovoljstvo i ponovni dolazak.

Remex Prestige automobili

Ford Mustang Fastback GT

Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce.

Porsche Cayenne Coupe GTS

Inženjeri Porschea stvorili su novi Cayenne Coupé sa idejom da jedan auto optimalno kombinuje sportske performanse i udobnost u svakodnevnoj vožnji.

Mercedes-AMG G 63 2018

S novim Mercedesom – AMG G 63, uz kombiniranu potrošnju goriva od 13,1 l/100 km, što je ekvivalent emisiji CO2 od 299 g/km,

Mercedes-AMG G 63 2022

S novim Mercedesom – AMG G 63 2022, uz kombiniranu potrošnju goriva od 13,1 l/100 km, što je ekvivalent emisiji CO2 od 299 g/km,

 

Kontaktirajte nas za dodatna pitanja

Jasmin Mešić | Voditelj prodaje 

+387 62 121 187

jasmin.mesic@remex.ba | info@remex.ba

+387 35 302 000

info@remex.ba

Husinskih Rudara 351, Tuzla