O nama

Misija je proširiti tržište, uspostaviti saradnju sa drugim uglednim kompanijama, udovoljiti svim zahtjevima klijenata sa kvalitetnom i sigurnom uslugom.

Šta radimo?

Prodaja opreme

Vršimo prodaja rudarskih i građevinskih mašina, te opreme

Prodaja automobila

U sklopu kompanije vršimo prodaju automobila Ford, Fiat i KIA

Servis mašina i automobila

Vršimo servis mašina, kako za pojedince tako i za velika preduzeća

Osnovne informacije o Remex d.o.o.

Firma Remex d.o.o. osnovana je 1992. godine sa prvenstvenom djelatnošću prodaje filtera, rezervnih dijelova za rudarske i građevinske mašine te tešku mehanizaciju. Remex je od početka 2007. godine preuzeo zastupništvo automobilskog brenda Ford. Nakon toga postajemo jedan od vodećih prodavača Fordovih vozila u BiH.

Nagrađivani kao najuspješniji prodavači na teritoriji BIH. Stalno usavršavanje ka novim tehnologijama i alatima, te i novim automobilskim tehnologijama i prodajnim pristupima. Konstantno ulažemo u obrazovanje našeg kadra, te unapređenju poslovanja. 

Remex d.o.o. je ponosna na dugogodišnju saradnju sa nekim od vodećih svijetskih proizvođača dizel motora, filtera za ulje i filtera za gorivo, bagera i rotacionih bušilica, utovarivača i hibridnih bagera, sve do firmi specijaliziranih za komplikovane građevinske projekte i ugradnju dubokih temelja.

Firme s kojima Remex d.o.o. ima plodnu i uspiješnu dugogodišnju saradnju su svijetski priznate firme čiji ugled je neprikosnoven: Dawson, Cummins, Fleetguard, Takraf, Dando, Hangcha, Isenmann, Furukawa, Kubota, Dunlop i SKF.

Godine postojanje

broj zaposlenih

uspješnih saradnji

Kod nas ćete naći prvoklasne proizvode, usluge i profesionalnu podršku. Kompanija Remex d.o.o posvećena je ispunjavanju svih realnih zahtjeva kupaca, korektnom odnosu prema poslovnim partnerima, pristupačnim cijenama i najboljem odnosu cijene i kvaliteta.

direktor kompanije

Vizija kompanije je održati i optimizirati dugogodišnju saradnju sa kompanijama koje Remex d.o.o. zastupa, te sinkronizirati vlastito poslovanje sa visokim standardima spomenutih kompanija i tržišta.

VIZIJA

Misija kompanije jeste proširenje tržišta, uspostavljanje saradnje sa drugim uglednim kompanijama, udovoljiti zahtjevima klijenata sa kvalitetnom i sigurnom uslugom.

MISIJA

Glavni cilj kompanije jeste da na svakodnevnoj bazi činimo šta je na nama da ispunimo zahtjeve svojih klijenata, te ostvarujemo suradnje sa novim kompanijama u cilju postavljanja sve traženijih proizvoda na naše tržište.

CILJ

ZASTUPNIŠTVA

+387 35 302 000

info@remex.ba

Husinskih Rudara 351, Tuzla