RANGER RAPTOR

 

Stigao je novi Raptor Ranger. Žilav, sposoban i spreman za rad. Sa upečatljivim novim dizajnom, zastrašujućim rasponom motora i vrhunskom pametnom tehnologijom, spada u najprodavanije europske pick-up automobile. U poređenju sa ostatkom Ranger linije, Ranger Raptor je mali pick-up kamion u smislu prostora za prtljagu. Ručke od perforirane kože na volanu s navojem u boji osiguravaju vam sigurnost i totalnu kontrolu nad vozilom.

FIAT DUCATO


S verzijama za prevoz dobara, prevoz putnika, ponuda vozila za konverziju, Ducato i Ducato Maxi garantuju performanse, maksimalnu fleksibilnost, visoku zapreminu, vrhunsku efikasnost i jedan od najnižih troškova održavanja na tržištu.  Širina između lukova točkova je 142 cm, što znači da se brzo i lako mogu ubaciti 120 cm Euro palete. Za učvršćenje i držanje tereta na mjestu, sa strane teretnog prostora dostupne su 4 kuke za vezanje, kao i nekoliko točaka za sidrenje na podnici. Teretni prostor dugačak je između 267 i 407 cm i visok od 166 do 217 cm, zavisno od verzije vozila.

KUGA


Sofisticirana i elegantna nova Ford Kuga donosi novu energiju u popularan SUV segment na bh tržištu. Njen nastup i elegancija oduševljava. Nova Ford Kuga pravi je gradski automobil koji ima sve karakteristike jednog SUV-a. Predstavlja spoj elegantne siluete i vodeće prostranosti u klasi koja omogućava podesivo sjedište u drugom redu. Dinamičan i dojmljiv izgled  Kuge s premium detaljima, koji pružaju poboljšanu prostranost i udobnost, najbolji je primjer Fordovog pristupa usmjerenog na čovjeka. 

FIAT 500


Duže od 50 godina Fiat predstavlja ikonu stila. Nova generacija Fiat 500 i dalje ide u korak sa modernim i popularnim, ali posjeduje i dozu smjelosti. Nove i smjele konture Fiata 500 kriju sasvim nov enterijer. Privlačniji, elegantniji i prefinjeniji nego ikad prije. Toliko je uživanje voziti Fiat 500 da se on prosto osmjehuje. Prednji kraj se šarmantno smješka zahvaljujući pametno osmišljenom braniku koji okružuje elegantnu 3D dizajniranu rešetku. On ne samo da se smiješi, već i namiguje. U ovom slučaju, novi polieliptični farovi pod uglom doprinose šarmantnom karakteru – i boljem osvjetljenju puta. Autentično i zanimljivo osmišljena dnevna LED svetla čine novi Fiat 500 momentalno prepoznatljivim.

MUSTANG


Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe koje generacijama unazad inspiriše Fordove kupce. Prilikom razvoja novog Mustanga najviše pažnje je usmereno na vrhunske performanse, voznu dinamiku i upotrebljivost opreme. Niz naprednih tehnologija daje vozaču dodatnu sigurnost i samopouzdanje. Izgled, zvuk i vozne karakteristike proizvode takav efekat da će vam se Mustang naprosto uvući pod kožu.

FORD


Ford Motor Company, poznatiji kao Ford, američki je multinacionalni proizvođač automobila sa glavnim sjedištem u Dearbornu, Michigan, predgrađu Detroita. Osnovao ga je Henry Ford, a osnovao 16. juna 1903. godine. Od 1903. godine, Ford Motor Company stavio je svijet na točkove. Od pokretne trake za montažu i radnog dana od 5 dolara, do sjedišta od sojene pjene i aluminijskih karoserija, Ford ima dugo nasljeđe napretka. Kroz svoju 117-godišnju istoriju, Ford se pojačao i dao doprinos u vrijeme potrebe.

FORD

Od 1903. godine, Ford Motor Company stavio je svijet na točkove. Od pokretne trake za montažu i radnog dana od 5 dolara, do sjedišta od sojene pjene i aluminijskih karoserija, Ford ima dugo nasljeđe napretka. Kroz svoju 117-godišnju istoriju, Ford se pojačao i dao doprinos u vrijeme potrebe. Od bombardera do inkubatora, vozila nisu jedine stvari koje izlaze iz Fordovih pogona. Kompanija Ford Motor započela je 1903. sa 10 zaposlenih, a sada je porasla da zapošljava hiljade talentovanih žena i muškaraca koji redovno inoviraju kako bi pružili razne izbore za mobilnost. Naš tim surađuje širom svijeta kako bi našim kupcima pružio nova rješenja za prijevoz.

FIAT

Fiat je najveći proizvođač automobila u Italiji sa širokim spektrom modela, kao što su Panda, Punto, Stilo, Idea, Croma, Ulysse i Doblò. Danas Fiat grupacija kontroliše i druge poznate proizvođače autumobila: Lancia, Alfa Romeo, Autobianchi, Innocenti, Abarth i Maserati. Također su vlasnici Ferrarija, ali Ferrari posjeduje značajnu autonomiju. Automobili Fiat grupacije su jedanaest puta proglašavani Evropskim automobilom godine, više od bilo kojeg drugog proizvođača. Fiat je osnovan 1899. godine, a sjedište im je u Torinu. Ime je nastalo ko skraćenica od Fabbrica Italiana Automobili Torino, što na italijanskom jeziku znači Fabrika italijanskih automobila Torino.

FORD SURADNJA

Remex je od početka 2007. godine preuzeo zastupništvo automobilskog brenda Ford. Nakon toga postajemo jedan od vodećih prodavača Fordovih vozila u BiH.
Nagrađivani kao najuspješniji prodavci na teritoriji BIH. Stalno usavršavanje ka novih tehnologijama i alatima te i novim automobilskim tehnologijama i prodajnim pristupima. Konstantno ulaganje u sam objekat i obrazovanje našeg kadra.

KOMERCIJALNA VOZILA

FORD FIESTA

Odvažna i prilagodljiva, nova Ford Fiesta pruža maksimalan doživljaj vožnje. Uz prednosti inovativne tehnologije putovanja postat će zanimljiva i ugodnija. 

FORD PUMA

Ford Puma ima niz inovativnih karakteristika dizajniranih da poboljšaju vaše zadovoljstvo u vožnji, npr. prilagodljivi tempomat, asistencija pred sudar.

FORD ECOSPORT

Snažan, robustan izgled susreće se sa praktičnim i sposobnim. Atraktivan, pomno oblikovan dizajn obogaćen je nizom pametnih tehnologija. 

FORD MUSTANG

Novi Ford Mustang sumira pristup agresivnim predstavljanjem, krajnje je moderan i tehnološki napredan, a istovremeno ne zapostavlja naslijeđe.

FORD MONDEO

Iznenađujuće sofisticiran vrhunski dizajn stvara dinamičnu siluetu: vidljiv pečat koji uverljivo dokazuje izuzetnu sposobnost i efikasnost automobila.

FORD S-MAX

Ford S-MAX jedan je od najinovtivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Nudi Vam prostor u kojem udobno i sa stilom može putovati čak sedam osoba.

FORD KUGA

Ford Kugu snažna, elegantna, sa više stila nego ikada, kako spolja tako i iznutra. Izvrstan kapacitet prtljažnika, a odlikuje se i najnovijom tehnologijom.

FORD GALAXY

Potpuno nov Ford Galaxy je automobil koji redefiniše iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smeštaj za sedmoro ljudi, sa dobro opremljenoj i udobnoj kabini.

FORD RAPTOR RANGER

 Žilav je, sposoban i spreman za rad. Upečatljiv novi dizajn, zastrašujući raspon motora i pametnija vrhunska tehnologija, najprodavaniji evropski pickup. 

FORD FOCUS

Novi Focus je kreiran tako da svakodnevno poboljšava Vaše iskustvo u vožnji. Ovaj savremeni automobil donosi mnoštvo naprednih mogućnosti.

FIAT PANDA

Nova Panda je krajnji rezultat pametnih rješenja i inovativnih ideja osmišljenih i razvijenih za one koji traže hitar, okretan i zaista veliki gradski auto. 

FIAT 500

 Nove i smjele konture Fiata 500 kriju sasvim nov enterijer. Privlačniji, elegantniji i prefinjeniji nego ikad prije, čine ovaj automobil modernim.

FIAT 500L

Karakteristike ove porodice vozila su još vidljivije u novom 500L. Restilizovan dizajn spoljašnjosti sa legendarnim novim detaljima. 

FIAT 500X

 Odvažan terenski duh za one koji žele pravi terenac sa integrisanim dizajnom Fiata 500 – u 12 ekskluzivnih boja – sa smjelim detaljima terenca.

FIAT PANDA CROSS

Novi Focus je kreiran tako da svakodnevno poboljšava Vaše iskustvo u vožnji. Ovaj savremeni automobil donosi mnoštvo naprednih mogućnosti.

FIAT TIPO SEDAN

Dodati potpunu serijsku opremu. Dodati prostor za vas i vašu porodicu. Dodati udobnost koja je na vrhu kategorije, zadržavajući veoma nisku cijenu.

FIAT TIPO HATCHBACK

Treba Vam malo da bi ste dobili puno.Uključujući bogatu standardnu opremu i sav komfor koji možete poželjeti. Moderan i dinamičan stil.

FIAT TIPO STATION WAGON

Moderan, elegantan i prostran. Uz sav prostor koji trebate za vas, vaš život i vašu obitelj. Udobnost i karakter kao kod standardnog Tipa.

PUTNIČKA VOZILA

TRANSIT COURIER

Novi Transit Courier, Kombi je zbog svoje kompaktne veličine izuzetno okretan. Ima jedan od najboljih krugova okretanja u svojoj klasi, tako da lako možete manevrisati u gustom saobraćaju.

TRANSIT CONNECT

Ford Transit Connect putnički karavan 2021. godine nudi obilje fleksibilnog prostora za sjedenje i teret, preklopna sjedala u drugom i trećem redu i standardna dvostruka klizna bočna vrata.

TRANSIT

Novi Ford Transit najveći je furgon u klasi. Zahvaljujući širokom izboru karakteristika,kao prilagodba sjedišta, u mogućnosti ste da potpuno prilagodite vozilo Vašem poslovanju.

TOURNEO CONNECT

Tourneo Connect je drugačiji tip vozila. On je pametno vozilo. Pametno, jer je prilagodljivo: može sjediti pet osoba, vrlo jednostavno možete stvoriti prostor za sav potreban prtljag i opremu.

FIAT FIORINO

Novi Fiat Fiorino predstavlja dobru kombinaciju performansi, jednostavnog rukovanja, udobnosti i pouzdanosti kakvu očekujete od dostavnog vozila. Sa sopstvenim i vrlo originalnim stilom.

FIAT DOBLO

Novi Fiat Doblo postavlja nove standarde u svom segmentu. Vodeći je u svojoj klasi u pogledu performansi i funkcionalnosti, nosivosti, niske potrošnje goriva kao i cjelokupne isplativosti.

FIAT DUCATO

S verzijama za prevoz dobara, prevoz putnika, ponuda vozila za konverziju, Ducato garantuje performanse, maksimalnu fleksibilnost, visoku zapreminu, vrhunsku efikasnost i jedan od najnižih troškova održavanja.

FIAT TALENTO

Sposoban da se adaptira na različite izazove, te da uvijek ponudi savršena rješenja. Svestranost je ključ vođenja uspješnog biznisa. Da li se radi o teretu ili o putnicima, projektovan za efikasan transport svega.